21. března 2010 • 17:10

VIDEO: Dodělej ho, slyšel Kličko. Pak přišlo K.O.

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vladimir Kličko sice v zápase s Eddiem Chambersem obhájil své tituly mistra světa organizací WBO, IBF a IBO, ale největší strach měl z toho, že jeho duel bude považován za nudný.



Proto byl rád, že se mu povedlo v posledním dvanáctém kole bitvu předčasně ukončit. "Jsem šťastný, že jsem ten zápas dokázal ukončit knokautem," prohlásil Kličko pro web sportbox.ru.

Vladimir Kličko knockoutoval Eddieho ChamberseFoto ČTK/AP
Kličko knokautoval Chamberse a obhájil tituly »

"Soupeř byl hodně rychlý a v nějakém desátém jedenáctém kole na mě začal trenér řvát, ať to ukončím," popisoval ukrajinský boxer.

Podívejte se na knokaut v podání Vladimira Klička:

Vladimir Kličko obhájil své titulu mistra světa po knockoutu Eddiho Chamberse
Video se připravuje ...


"Křičel na mě: 'Musíš ho trefit, sundej ho!' Kdyby se mi to nepovedlo, hodně lidí by ten zápas považovalo za nudný. Ale já už jsem si vyzkoušel, že v těžké váze nesmíte ztratit koncentraci ani na chviličku," vysvětloval Kličko.

"Po šesti kolech jsem měl deja vu, jako kdybych zase boxoval s Ibragimovem. Chambers ukončil jakoukoliv snahu a zavřel se v obraně, abych ho nemohl knokautovat," tvrdí boxerský šampion.

Eddie Chambers po knockoutu od Vladimira Klička
Eddie Chambers po knockoutu od Vladimira Klička


"Nejhorší je boxovat proti někomu, kdo se vyhýbá všem vašim úderům. Ale jsem spokojený s výsledkem, jakého jsem dosáhl," dodal Vladimir Kličko.

Ten se po zápase nechal slyšet, že by se rád utkal s mistrem organizace WBA Davidem Hayem. "Řekl jsem Vitalimu, že bych chtěl bojovat s Hayem. A jestli by si chtěl doma schovávat mistrovské pásy, tak bych mu pak dodal ten Hayeho," prohlásil sebevědomě Kličko.

"Líbil by se mi zápas na fotbalovém stadionu, ale klidně se mu postavím třeba na parkovišti, když bude potřeba. Možná to bude už tenhle rok. Myslím, že máme velkou šanci se dohodnout," tvrdí boxer.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud