17. září 2015 • 11:40

Chtěli hrát o titul, místo toho jdou futsalové Teplice do kraje

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Výhra v poháru, postup do finále Chance futsalové ligy a velké plány do budoucna sebrat Chrudimi mistrovský titul. A najednou bum, ambicím je konec. Balticflora Teplice rozprášila kádr, zabalila nejvyšší soutěž a bojovala o holé přežití. Nakonec klub nezanikne a zahraje si alespoň krajskou soutěž. S novým vedením i novými hráči.



„Okresní soutěž, do které jsme se chtěli původně přihlásit, nefunguje. V krajském přeboru se uvolnilo místo po ústeckém Relaxu, který šel do divize, a tak jsme jeho místo zaujali my,“ svěřil se na klubovém webu nový trenér Bobeš Kudrhalt, dříve marketingový manažer Teplic. V klubu začínal před pěti lety jako jeden z řadových pořadatelů, pak vedl rezervu i dívčí tým.

Teplice se pochopitelně musejí obejít bez zahraničních posil, z klubu prchla s koncem profesionálních podmínek i česká futsalová špička. „Tým bude složený z hráčů původního béčka a juniorů. Samozřejmě se snažíme přilákat i některé ´cizí´ hráče, není to ale lehké, protože už jsou soutěže rozehrané nebo je těsně před jejich startem,“ myslí si František Bílek, dosavadní tiskový mluvčí, jenž pro změnu nyní zaujal pozici sportovního manažera.

„Pro kluky z někdejšího béčka bude krajská soutěž krokem dopředu, doposud hráli zpravidla jen okres. Proto nemáme přehnané očekávání. Chceme se futsalem především bavit a radovat se z toho, že Balticfl ora i nadále bude existovat,“ dodává.

První zápas Balticflora odehraje ve středu 23. září. Doma, v hale Na Stínadlech, se poprvé ukáže svým fanouškům v úterý 29. září, kdy v derby od 20 hodin hostí Proboštov.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud