8. prosince 2015 • 12:00

Hotovo! Trenér futsalové reprezentace zúžil kádr pro kvalifikaci

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér futsalové reprezentace Vlastimil Bartošek tvrdil, že mu jeho tým v přípravných zápasech proti Japonsku pořádně zamotal hlavu. Nakonec ale zúžil kádr pro blížící se kvalifikaci o postup do baráže MS 2016 z osmnácti na čtrnáct hráčů. Z výběru vypadli Tomáš Koudelka, Matěj Slováček, Michal Salák a Marcel Rodek.



Na kvalifikaci o postup do baráže MS 2016, která startuje ve čtvrtek v Chomutově, pojedou dva brankáři a dvanáct hráčů.

„Šlo o strašně těžké rozhodnutí. Ještě jsem mluvil s Tomášem Neumannem. Každý jsme to měli trochu jinak, ale když jsme zvážili všechny pro a proti s ohledem na kvalifikaci, tak nám vyšli tito čtyři hráči,“ mluvil o nelehké situaci trenér Vlastimil Bartošek.

V kádru zůstali Novotný, Sláma, Holý a mladíček Hrubý. „Jirku Novotného budeme potřebovat například na zápas s Francií. Umí chodit výborně jeden na jednoho. Víťa Hrubý si nominaci zasloužil za svůj výborný výkon. Michal Holý je levák a je dobře využitelný pro power play. Zdeněk Sláma má obrovské zkušenosti a v některých zápasech dokáže být rozdílový hráč,“ vyjmenoval Bartošek.

Soupiska českého týmu pro kvalifikaci v Chomutově:
brankáři Libor Gerčák (Nejzbach Vysoké Mýto) a Ondřej Vahala (SK Slavia Praha), hráči Michal Mareš, Roman Mareš, Radim Záruba, Lukáš Rešetár, Michal Kovács (vš. ERA-PACK Chrudim), Jiří Novotný (SK Slavia Praha), Zdeněk Sláma (AC Sparta Praha), Michal Seidler (RABA ETO Györ), Michal Belej (Tango Brno), David Cupák (Helas Brno), Vítězslav Hrubý (FC Rádio Krokodýl Brno), Michal Holý (Red Devils Chojnice).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud