17. června 2016 • 13:19

Česká reprezentace vyzve Turecko. Premiérově ve Zruči nad Sázavou

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká futsalová reprezentace čekají v příštím týdnu dvě přípravná utkání proti Turecku. První duel se hraje v úterý od 18 hodin ve Zruči nad Sázavou, odveta je na programu ve středu od 19 hodin v hale TJ Lokomotiva Plzeň. Na obě utkání je vstup zdarma.



První zápas s Tureckem se měl hrát původně v pražských Letňanech pod otevřeným nebem, kde měla vyrůst fanzóna s futsalovou arénou.

„Bohužel, pořadatelé akce nám nezajistili včasné postavení této arény. Měli jsme připravenou náhradní variantu ve Zruči nad Sázavou a rozhodli jsme se ji zrealizovat. Město jako Zruč si premiérové reprezentační utkání plně zaslouží. Na zápasy play off tam chodila plná hala. Prezident a trenér tamního Benaga Beni Simitči udělal ze Zruče futsalové město. Hráči se těší na vyprodanou halu,“ informoval PR manažer Svazu futsalu Michal Pavlík.

Zručští fanoušci se mohou těšit i na "svého" futsalistu. V reprezentačním dresu se totiž proti Turecku představí Marcel Rodek.

Velkou premiéru v reprezentaci si odbyde i plzeňský kapitán Tomáš Vnuk. „Věříme, že i jeho požene ve středu v Plzni plná hala. Tomáš si to za své výkony v letošním ročníku CHANCE futsal ligy zaslouží,“ dodal Pavlík.

Český tým se utkal s Tureckem pouze jednou a to v brněnské kvalifikaci o postup na mistrovství světa 2012. Tehdy výběr trenéra Tomáše Neumanna vyhrál 3:2. Oba duely chystá Svaz futsalu vysílat také živě přes internet.

Nominace ČR „A“ na zápasy s Tureckem
Brankáři:
Libor Gerčák (Nejzbach V. Mýto), Václav Kubíček (Rádio Krokodýl Brno)
Hráči: Zdeněk Sláma (Sparta Praha), Vítězslav Hrubý (Helas Brno), Tomáš Vnuk (Interobal Plzeň), Radim Záruba (ERA-PACK Chrudim), Pavel Drozd (Mados Hradec Králové), Ondřej Míča (Slavia Praha), Michal Seidler (Rába ETO Györ - Maďarsko), Michal Kovács (ERA-PACK Chrudim), Michal Holý (Red Devils Chojnice - Polsko), Marcel Rodek (Benago Zruč n. S.), David Drozd (Mados Hradec Králové), David Cupák (Helas Brno), Antonín Hrdina (Slavia Praha)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud