26. září 2017 • 08:50

Reprezentant Roman Mareš: Pozor na srbské brejky. Postoupit pořád můžeme

Autor: pk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jde o všechno. Futsalová reprezentace dnes odehraje nejdůležitější zápas roku. Od 18.30 hodin hraje v srbském Niši odvetu baráže o postup na EURO 2018. První zápas v Chomutově vyhráli Srbové.



Český celek čeká v úterý velmi těžký zápas. O síle Srbů ví i legenda českého futsalu Roman Mareš, který je stále platným členem Neumannova kádru. „Hlavní silou soupeře jsou jejich individuality. Mají výborného brankáře a jsou sehraní, rychlí a důrazní. Jejich nejsilnější zbraní je brejk. Když se ztratí míč, tak se musí hodně rychle dozadu, protože to neuvěřitelně zakončují,“ podotkl Mareš, který zmínil jedno jméno ze soupeřova kádru a tím je Kocič. Ten dělal Čechům problémy už v prvním utkání, které Srbsko vyhrálo 4:3.

Češi však nepřijeli do Niše s poraženeckou náladou. Naopak. Výsledek chtějí otočit a postoupit na EURO 2018 ve Slovinsku. „Věřím, že to dokážeme. Srbové jsou dobří jako tým, ale my jsme měli v prvním utkání spousty šancí. Když budeme efektivnější než v prvním duelu, tak se o postup můžeme poprat,“ zdůraznil Roman Mareš.

Týmu však bude chybět kapitán Lukáš Rešetár, který se zranil. „Chybět bude,“ souhlasil Mareš. Podle něj jde o jednoho z mála hráčů, který umí chodit jeden na jednoho. „Umí vytvářet přečíslení. Z jeho akcí padají góly. Bude nám chybět, ale jsme v Srbsku bez něj a bez něj se musíme i obejít a postoupit,“ uzavřel český futsalista.

Zápas v Srbsku začíná dnes od 18.30.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud