26. září 2017 • 21:00

Tlak v závěru nestačil. Futsalisté v Srbsku remizovali, na ME nepostoupí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

 Čeští futsalisté na mistrovství Evropy v příštím roce nepostoupili. Svěřenci trenéra Tomáše Neumanna v odvetě baráže remizovali v Srbsku 4:4 a nenapravili domácí porážku 3:4. Češi přišli o šanci zahrát si na devátém kontinentálním šampionátu za sebou.



Domácí v Niši poslal do vedení v 10. minutě Ramič, ale chvíli po něm srovnal Záruba. Druhý poločas nabídl větší drama. Srbové se díky Rajčevičovi a Pršičovi dostali na rozdíl dvou branek, ale poté se dvakrát v rychlém sledu prosadil Seidler. Balkánskému týmu vrátil náskok Simič.

Minutu před koncem Seidler dokonal hattrick a v úplném závěru Češi sahali po vítězné brance, ale Srbové postupový výsledek ubránili. Ani na osmý pokus s Neumannovým výběrem neprohráli a vybojovali si účast na Euru ve Slovinsku.

Srbsko - ČR 4:4 (1:1)
Branky: 10. Ramič, 24. Rajčevič, 26. Pršič, 34. Simič - 31., 32. a 39. Seidler, 13. Záruba. ČK: 39. Aksentijevič (Srbsko). První zápas: 4:3, postoupilo Srbsko.

Sestava ČR: Gerčák (Vahala) - Záruba, Seidler, Janovský, Vnuk - Cupák, R. Mareš, Slováček, Koudelka, D. Drozd, Kovács, Holý, Belej. Trenér: Neumann.

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud