1. března 2015 • 16:09

Neporažený šampion Procházka se vrátí do klece v Příbrami

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci MMA se mohou těšit na další zajímavý večer. V Příbrami bude na konci března již počtvrté Back in the Fight a podle obsazení to rozhodně bude zajímavý večer. Hlavním zápasem příbramského GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4 bude neporažený šampion GCF Jiří „Denisa“ Procházka.



Vstupenky jsou v prodeji již nyní. GCF CHALLENGE: Back in the Fight 4 je na programu v Příbrami v pátek 27. března. „S kolegou Ladislavem Erdélyim jsme se na tomto jméně shodli a jsme rádi, že se zápas podařilo vyjednat. Příbram uvidí šampiona,“ potvrdil informaci Petr Větrovský, jeden z organizátorů večera.

Procházka, který se zotavil ze zdravotních problémů, vstoupí zpátky do klece právě v Příbrami. Jeho soupeřem bude litevský Rokas Stambrauskas. „V Příbrami jsem již zápasil, takže se na těším. Jsem rád, že mohu opět zápasit, protože boj mám rád,“ uvedl na tiskové konferenci v Česku neporažený šampion Jiří Procházka.

Dalším sledovaným fightem bude souboj o titul mezi Tomášem Penzem a Rudolfem Křížem. Již teď budí souboj těchto dvou bojovníků velké očekávání, navíc Příbram uvidí titulový zápas úplně poprvé v historii.

Diváci v Příbrami se také mohou těšit na zástupkyni české MMA scény domácí Lucie Pudilové a také veterána Ladislava Erdélyiho staršího, jenž je trenérem domácích zápasníků, spoluorganizátorem turnaje a ve svých 48 letech půjde navíc také zápasit.

VIDEO: Podívejte se na Procházkovy zápasy

MMA ničitel Procházka: Knockoutoval desátého soupeře v řadě
Video se připravuje ...

Galavečer GCF 27 Road to the Cage: Jiří Procházka - Viktor Bogutzki
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud