17. května 2015 • 10:42

Výhra za 90 vteřin. Terminátor se vrátil a plánuje souboj roku

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhrává rychle a zběsile. Bojovník MMA Karlos Vémola slaví vítězný návrat na českou půdu. V Pardubicích na galavečeru Fusion v AFI Palace porazil za necelé dvě minuty ve váze do 93 kg krajana Davida Marcinu. Po roční pauze, kterou zavinilo zranění kolena, si připsal druhý bleskový triumf během dvou týdnů.



David Marcina neměl být pro jednu z tváří českého MMA vážnější překážkou, což se potvrdilo hned v úvodu duelu ve váze do 93 kg. Karlos Vémola si tak ve dvacátém duelu kariéry připsal výhru číslo 16. Soupeře hned po úvodním gongu shodil na zem, kde ho díky velké síle rozebral a nakonec uškrtil.

Zvítězil na svou oblíbenou techniku zvanou North South-Choke. Tou zneškodnil ve velmi sledovaném duelu v roce 2013 svého prvního českého protivníka Petra Knížete. Stejně zakončil i před dvěma týdny podobně rychlý duel v Anglii, kde žije a trénuje v klubu London Shootfighters. Tam na něj nestačil domácí Karl Kinslow.

Vémola se vrátil ve velkém stylu po roční pauze, kterou zavinilo zranění kolena. V současnosti má na kontě vítěznou šňůru sedmi zápasů, z níž nejvíc vyčnívá skalp špičkového Poláka Pjotra Struse.

Další zápas by měl mít český Terminátor opět před domácím publikem. Podle všeho je na říjen domluvený dlouho očekávaný souboj s krajanem Petrem Ondrušem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud