14. listopadu 2015 • 17:17

Ženská řežba století: Neporažené nafackovala už na vážení!

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ronda Rouseyová, 28let, USA. Povolání bývalá herečka. A šmitec, fádní životopisné údaje zde končí. Profesionální bojovnici MMA a podle novinářů nejdivočejší ženu planety dnes v Melbourne čeká další hájení neporazitelnosti. V bantamové váze si to rozdá o titul UFC s vyzyvatelkou Holly Holmovou. Obě za to pořádně vzaly už na vážení.



Je to obyčejem bojových sportů. Zápasníci před soubojem dorazí na vážení, odhodí svršky, váha zkontroluje požadovanou hmotnost a soupeři pak společně zapózují novinářům a fotografům.

A zrovna majitelé fotoaparátů si při vážení Rouseyové a Holmové přišli na své. Bojovnice se začaly pošťuchovat, následně divoce strkat a nebýt zásahu prezidenta UFC Dany Whitea by se i servaly.

VIDEO: Podívejte se na video z incidentu


"Jsem tady, abych šokovala svět. Rondu respektuji, je neporažená, ale já jsem úplně jiný typ bojovnice, což jí dokážu," hýřila sebevědomím bývalá nejlepší boxerka planety Holmová v rozhovoru pro Daily Mail.

S Rouseyovou ale vyznaný respekt soupeřky nic neudělal. "Mám v plánu se jí dostat na obličej a ukázat jí, proč jsem šampionka. Dala mi svoje pěsti k obličeji, za to bude pykat," zmínila potyčku při vážení.

K zápasu Rouseyové a Holmové dojde v noci ze soboty na neděli v rámci galavečera UFC 193 na slavném Etihad Stadium a očekává se návštěva přes 70 000 diváků.

Od sebe dámy. Prezident UFC Dana White se nestačil divit
Od sebe dámy. Prezident UFC Dana White se nestačil divit

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud