15. listopadu 2015 • 17:29

Šampionka prohrála, rivalka má radost: Dostala jsi nařezáno, mrcho

Autor: mto, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážkou v kleci to neskončilo. Šampionka v ultimátním zápase Ronda Rouseyová překvapivě dostala v sobotu napráskáno v souboji o titul organizace UFC od krajanky Holly Holmové. Nečekaný výsledek berou zahraniční média jako největší sportovní senzaci v historii tohoto sportu. Souboj v Melbourne vyvolal pochopitelně řadu reakcí. Často dost nevybíravých.



Jako jedna z prvních se například ozvala Miesha Tateová. Ta s osmadvacetiletou Rouseyovou v ringu dvakrát prohrála a vidět teď sokyni ležet na zemi ji potěšilo. "Prý nikdo nemá právo tě bít. No tak vidíš, právě jsi dostala nařezáno, mrcho," uvedla Tateová a nezapomněla gratulovat nové šampionce.

Rychle se do knockautované Rouseyové začaly trefovat i ostatní konkurentky. Video vítězného úderu do krku, který teď už bývalou šampionku definitivně ve druhém kole poslal k zemi, sdílely na sociálních sítích a s chutí se do Američanky trefovaly.

Ale našli se také její zastánci. Například bývalý boxerský šampion Lennox Lewis. Ten nabídl svůj pohled na situaci a přesně popsal, co měla Rouseyová dělat lépe. Jinak ale nabídl i motivující slova. "Jak zareaguješ po prohře je daleko důležitější, než jak zareaguješ po výhře," napsal na Twitter.

Jinak je ale tato populární sociální síť spíš zahrnuta různými vtípky. Však posuďte sami.

 

 

 

I Ronda Rouseyová se snažila zasazovat drtivé údery
I Ronda Rouseyová se snažila zasazovat drtivé údery

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud