29. listopadu 2015 • 08:00

Pudilová potrápila šampionku Skandinávie, ale prohrála na body

Autor: mma
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká MMA zápasnice Lucie Pudilová má za sebou svůj nejtěžší zápas kariéry. V severošvédské Umee se na prestižním galavečeru Battle of Botnia představila proti domácí hvězdě, čtyři roky neporažené šampionce Skandinávie Lině Akhtar Länsberg a severskou ikonu pořádně potrápila.



"Zápas jsem prohrála, mrzí mě to. Měla jsem na ni, ale dopustila jsem se několika taktických chyb, z kterých se musím poučit. Taktika byla trenérem stanovená jasně. Trenér na mě mezi koly mluvil, já ho však nevnímala, neslyšela. Ještě teď si to nedokáži vysvětlit. To už se nesmí z mé strany opakovat," uvedla příbramská bojovnice Lucie Pudilová po zápase, který skončil prohrou na body.

Rozhodnutí rozhodčích však nebylo jednotné a Pudilová zejména ve 3 kole domácí zápasnici pořádně zatopila. "Až ve třetím kole Lucka rozbalila to, co v postoji umí a Linu v přestřelce svými údery výrazně zatlačila. Na vítězství to však nestačilo. My jdeme dál, prohrát s domácí hvězdou na body není žádná ostuda a před námi je ještě dlouhá cesta," hodnotil trenér Ladislav Erdélyi.

Pudilová v jednom z hlavních zápasů prestižního galavečera skutečně nezklamala a po vítězství ve Finsku zanechala na severu Evropy opět dobrou českou stopu. "Lidé mi fandili. Cítila jsem to už při nástupu a to přestože jsem nebyla domácí. To oceňuji," pochvalovala si Pudilová. Ze švédského souboje neodnesla žádné zranění a může se tak opět vrátit bez problémů k tréninku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud