13. prosince 2015 • 10:48

Rychlá mlátička! McGregor uchvátil v kleci, titul bral za 13 sekund

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

O zisk titulu se snažil řadu let, teď ho vybojoval za 13 sekund. Ir Conor McGregor uchvátil fanoušky rychlostí, jakou v přímém souboji sebral titul úřadujícímu šampionovi UFC v pérové váze Josemu Aldovi. Tak brzy ještě rozhodčí nikdy souboj o titul v kleci neukončili. Dosud nejrychleji dokázala soupeřku zničit již také sesazená šampionka Ronda Rousey – té trvala cesta za vítězstvím o vteřinu víc.



Kdo očekával, že půjde o napínavý a vyčerpávající souboj, ten se mýlil. McGregorův nástup byl rychlý a smrtící. Obávaná levačka irského bijce poslala brazilského soupeře k zemi, kde schytal ještě pár úderů. McGregor v tu chvlíli už věděl, že je vítězem, vyskočil na bariéru a kynul nadšeným davům v Las Vegas.

„Přesnost předčí sílu, načasování zase rychlost,“ vychvaloval pak strategii, která mu přinesla fenomenální úspěch, který na sociálních sítích řada známých osobností včetně hvězdných fotbalistů Neymara a Daniela Sturridge z Liverpoolu.

McGregor vyjádřil v rámci možností také pochopení pro svého rivala. „Je to úžasný šampion, zasloužili jsme si bojovat o něco déle. Ale stejně by se něco takového přihodilo. Dřív nebo později,“ vysvětlil.

Aldo byl z nečekaně rychlého K.O. viditelně otřesený. „Budeme si muset dát odvetu. Tohle vlastně nebyl opravdový zápas,“ zhodnotil zahanbující porážku.

VIDEO | Rychlá akce... Podívejte se, jak McGregor získal titul

Knockaut! Tímhle stylem Conor McGregor porazil Jona Alda
Knockaut! Tímhle stylem Conor McGregor porazil Jona Alda

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud