4. ledna 2016 • 17:45

Po té bombě se mi tam trochu vyčistilo, smál se Procházka po K.O.

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obrovský úspěch výhrou nezpečetil. Přesto si z poslední porážky těžkou hlavu nedělá. "Na mé cestě není porážky, jenom ponaučení a nová zkušenost," tvrdí se vztyčenou hlavou český MMA bojovník Jiří "Denisa" Procházka. Ten se probojoval na turnaji Rizin FF v Japonsku až do finále. Tam ovšem prohrál s favorizovaným Muhammedem "King Mo" Lawalou.



Kráčí další český MMA bojovník do UFC? Slušně nakročeno má Jiří Procházka. MMA bojovník, který v Čechách ještě nepoznal přemožitele, se dokázal probojovat do finále japonského prestižního turnaje Rizin FF. Tam však narazil na amerického obra Muhammeda Lawala. "Jsem rád, že jsem dostal šanci předvést svého bojového ducha na takovém velkém turnaji," vyřídil po zápase svým fanouškům ve videu, které umístil na svou facebookovou stránku.

Dobře rozjetý zápas skončil už v prvním kole. Do prvních problémů se Procházka dostal, když se nechal srazit na zem a v guardu dostal několik nepříjemných ran, při jedné mu dokonce prasklo obočí.

Ze země se nakonec dokázal dostat na nohy do postoje, který je jeho silnou stránkou. Tam však vzápětí inkasoval tvrdou ránu, po které zůstal ležet na zemi. "Na ten poslední vypínák jsem si trochu naběhl. Zbytečně moc jsem to začal tlačit a hrnout se dopředu, chtěl jsem ho vypnout," přiznal zklamaně.

"Po té bombě se mi tam trošku vyčistilo. Teď je tam ta pravá prázdnota, kterou potřebuji do boje," slíbil fanouškům. Těm zároveň také poděkoval za podporu, kterou mu během celého turnaje projevovali. "Jedeme dál, umění se musí stále zdokonalovat. Děkuji všem, hlavně trenérům, kteří tady se mnou byli."

Rizin FF Procházka nevyhrál, přesto si z prohry nic nedělá. "Vypadám teď, jak vypadám, ale to nic není," narážel na rozražené obočí a dodal: "Já teď vím spousty nových věcí o sobě, o světě, o všem."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud