18. ledna 2016 • 11:20

Hororové zranění! Bojovník UFC dostal ránu do oka, hrozivě mu nateklo

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Neskutečné! MMA bojovník Matt Mitrione dostal v rámci galavečera UFC v utkání proti Travisu Brownemu takovou ránu, až mu děsivě oteklo oko. V utkání zvládl pokračovat, zápas ovšem ve třetím kole přesto prohrál.



"Matt je tvrdý chlapík," tvrdil ještě před samotným zápasem Travis Browne, přítel slavné MMA zápasnice Rondy Rouseyové. V té době netušil, jak moc svá slova v samotném duelu potvrdí. K výhře si ovšem pomohl hned dvěma spornými momenty. Dvakrát totiž píchl svého soka do oka, rozhodčí mu však neodečetl žádný bod.

Mitrione ovšem do oka dostal hned několik dalších tvrdých ran, Brownemu prošel do obličeje i kop kolenem. Zápas nakonec prohrál až ve třetím kole, kde ho Browne dokonce srazil přesným takedownem k zemi, kde už kraloval.

"Zlomená spodina očnice," tak zněl verdikt lékařů, když vyšetřili po zápase děsivý otok Mitrioneho oka. Ten informoval své odběratele na twitterovém účtu, kde se přiznal, že má zraněné i rameno. "Nehledě na to, co se stalo, se o mě organizace UFC dnes večer skvěle postarala. Děkuji," zveřejnil v dalším příspěvku.

Hlavním tahákem večera pak byl boj mezi TJ Dilashawem a Dominickem Cruzem. Druhý jmenovaný utkání ovládl na body a stal se novým šampionem UFC v bantamové váze.

Takhle vypadal Matt Mitrione po zápase
Takhle vypadal Matt Mitrione po zápase

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud