20. ledna 2016 • 23:19

Back in the Fight číslo 5: Pudilová bude doma bojovat o titul

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Již popáté se bude konat v příbramské sportovní hale galavečer MMA s názvem Back in the Fight. I tentokrát se zde bude bojovat o šampiona organizace GCF a utká se o něj dokonce domácí bojovnice Lucie Pudilová. „Na takový zápas někdo čeká celou karieru a někdo se ani nedočká. Mám hroznou radost, že mám možnost zápasit o titul organizace GCF, radost mám ještě větší o to, že budu o titul bojovat před domácími fanoušky,“ uvedla Pudilová, jejíž zápas o titul bude zcela prvním ženským titulovým zápasem v České republice.



Mladá bojovnice, která absolvovala své poslední dva zápasy v zahraničí, je již nyní v tvrdé přípravě a trénuje několikrát denně. „Myslím, že zápas o šampiona GCF je čest nejen pro nás, ale i pro naše město. Uděláme vše proto, aby pás zůstal v našem klubu a v našem městě. Rádi bychom ho příbramákům ukázali i po galavečeru. Pro kariéru Lucky se jedná opět o velice důležitý krok,“ vysvětlil trenér Lucie Pudilové a spoluorganizátor celého Back in the Fight 5 Ladislav Erdélyi.

Diváci se tak mohou už teď těšit na pozoruhodnou podívanou, plnou adrenalinu, která se bude konat opět v příbramské sportovní hale a to 25. března. „Vzhledem k obrovskému zájmu, který je již nyní, jsme se rozhodli, že zahájíme prodej vstupenek dříve, než tomu bylo u předchozích ročníků. Prvních několik set vstupenek bude k zakoupení již během pár dní,“ informoval promotér galavečera Petr Větrovský.

Minulý ročník ozdobil v hlavním zápase Jiří Procházka, jenž nedávno ohromil svět MMA svou jízdou v Japonsku, kde na celosvětovém turnaji Rizin prohrál až ve finále, diváci z minulého ročníku mají v paměti určitě i skvělý zápas domácí hvězdy Lucie Pudilové a nebo titulový zápas mezi Penzem a Křížem, který se stal historicky prvním zápasem o titulový pás, který se v Příbrami konal.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud