28. února 2016 • 10:56

Král UFC návrat nezvládl. Totální korupce, lamentoval Silva

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po roční stopce za pozitivní dopingový nález se někdejší král UFC vrátil do klece. Anderson "The Spider" Silva se v sobotu večer utkal s Michaelem Bispingem, utkání ale na body jednomyslně prohrál. Svou ztrátu však nedokázal překousnout. "Někdy je to jako v Brazílii, totální korupce," posteskl si v portugalštině brazilský bijec.



"Je to dohodnuté. Nemůžete vyhrát jedním způsobem, tak vám vezmou tu jinou cestu. Tak to je," nadával rozhořčený Silva po své první porážce v UFC na body. "Viděli jste jak to bylo, ne? K tomu se nedá víc říct."

"Bojoval jsem pro vás, a to je vše. Děkuji za podporu. Vracím se domů, jsem v pořádku," vzkázal svým brazilským fanouškům.

Na druhé straně panovala dle očekávání zcela opačná nálada. Z povedené výhry se Michael Bisping radoval a také měl proč. V utkání, kde byl za outsidera, se nesložil a svého obávaného oponenta dokázal překonat. Ustál i několik tvrdých highkicků a poslední tři kola neviděl přes krev, která se mu řinula hned ze tří míst na obličeji.

"Je to o tom, jak moc chcete. Chtěl jsem tenhle zápas, byl pro mě všechno. A to mě dostalo přes všechny ty nebezpečné momenty," radoval se vítěz na pozápasové tiskové konferenci.

Ač se Silva hněvá sebevíc, statistiky mluví jasně pro jeho porážku. Zatímco sám rozdal povedených ran 75, jeho protivník jich dal 108. Ani jednomu se nepodařil takedown, tedy dostat soupeře chvatem na zem. 16 z 22 zahraničních novinářů věnující se MMA navíc utkání hodnotilo stejně jako tři rozhodčí v utkání. Tedy jednoznačně pro Bispinga.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud