25. dubna 2016 • 18:05

Je zpátky ve hře? Šampion McGregor oznámil, že zápas s Diazem bude

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V UFC se znovu konají další zvraty ohledně červencového galavečera UFC 200. Irský šampion pérové váhy Conor McGregor, který byl kvůli tomu, že odmítl dorazit na tiskovou konferenci, vyškrnut z odvety s Natem Diazem, na svém Twitteru oznámil, že zápas nakonec bude. Samotná MMA organizace to však zatím ještě nepotvrdila.



"S radostí oznamuji, že jsem zpátky v UFC 200! Díky Danu Whiteovi (šéf UFC) a Lorenzu Fertittovi (promotér UFC), že to udělali pro fanoušky. Respekt." Těmito slovy potěšil sedmadvacetiletý MMA bojovník spoustu fanoušků. Vyjádření zveřejnil v pondělí ráno, po devíti hodinách měl jeho tweet 76 tisíc sdílení a 79 tisíc lajků.

Plánovaný galavečer UFC 200 doprovází poslední týden samé zvraty. Minulé úterý napsal McGregor na Twitteru podivný vzkaz o konci kariéry. "Rozhodl jsem se odejít do důchodu mladý," vzkázal bez dalšího upřesnění.

Šokoval tím mnoho fanoušků. O den později však vydalo UFC zprávu, že ho škrtá z plánované odvety proti Natu Diazovi. Důvod? Šampion prý chtěl trénovat a odmítl dorazit na tiskovou konferenci a točení reklamy.

McGregor s Diazem bojoval v březnu, zápas ve druhém kole prohrál, když nevydržel jednu s oponentových pák a odklepal. Ihned po boji s o dvě váhové kategorie těžším soupeřem volal po odvetě. A tu mu prezident UFC Dana White domluvil na devátého července.

Přes samé zvraty to tedy vypadá, že k očekávanému duelu nakonec přeci jen dojde. Zpráva ovšem není ještě oficiálně potvrzená, jelikož se k tomu zatím nevyjádřil ani šéf Dana White, ani samotná UFC.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud