2. června 2016 • 20:25

MMA trenér zastřelil lupiče. Zachránil mi život, říká bojovnice UFC

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ke konci července má bojovat s padlou šampionkou UFC Holly Holmovou v oktagonu, v neděli večer však bojovala o holý život. Restauraci v Peru, kde MMA bojovnice Valentina Ševčenková večeřela se svým trenérem Pavlem Fedotovem, přepadli lupiči. „Kdyby našli u trenéra zbraň, určitě by ho zastřelili,“ hájila svého kouče, který spustil přestřelku, u níž jednoho lupiče zastřelil, sám skončil se střelnou ránou v nemocnici.



Strach o holý život měla v neděli večer MMA bojovnice z UFC Ševčenková a její trenér. Při přepadení restaurace, ve které večeřeli, došlo k přestřelce, kterou vyprovokoval kouč zápasnice. „Pokud by zjistili, že má zbraň, určitě by si mysleli, že je policista a zastřelili ho. Pavel nejednal jen v sebeobraně, chránil i život můj a lidí, kteří tam byli,“ hájila ho svěřenkyně.

„Byli jsme v zadní části restaurace a viděli jsme, jak lupiči obcházeli stoly, bili zákazníky a prohledávali jim věci. Když byli blízko u nás, Pavel začal jednat velmi odhodlaně a statečně,“ vysvětlila.

VIDEO: Celý incident zachytila bezpečnostní kamera:

Sám Fedetov byl kulkou zasažen, stejně tak i jeden ze zákazníků, kterého střelil jeden z lupičů. Oba by měli být v pořádku a momentálně se zotavují v místní nemocnici. Fedotovi se podařilo jednoho ze zlodějů zastřelit, ostatní se dali na útěk.

Osmadvacetiletá Ševčenková se chystá na svůj MMA zápas, který má naplánován na 23. července. Její soupeřkou bude bývalá šampionka UFC Holly Holmová. Pro Ševčenkovou to bude v UFC třetí zápas. Ve svém debutu porazila Sarah Kaufmanovou, druhý zápas proti Amandě Nunesové prohrála.

VIDEO: Takhle se Valentina připravuje na zápas s Holmovou:

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud