Ondřej Němec
21. srpna 2016 • 10:07

Odveta krále MMA! McGregor vyhrál těsně jatka nad Diazem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdý nelítostný souboj, který stál oba mnoho sil. Superhrdinové MMA Conor McGregor a Nate Diaz se v duelu číslo dvě rozhodně nešetřili. Revanš se nakonec povedl irskému válečníkovi, ale stačilo málo a vše mohlo být jinak.



Diváci si rozhodně neměli na co stěžovat. Jak irský bijec Conor McGregor, tak americký ranař Nate Diaz dali do svého odvetného souboje, který se odehrál v rámci galavečera UFC 202, opravdu vše. 

T-Mobile Arena v Las Vegas se tak stala dějištěm velmi tvrdého a přitom taktického souboje, z nejž jako vítěz nakonec odešel McGregor. „Překvapení, překvapení, … Král je zpět!“ hlásal do světa hrdý vítěz. 

Jednalo se o bitku, ve které měly hlavní slovo pěsti a kopy. Na zemi se příliš nebojovalo. Občas se zdálo, jakoby se tomu McGregor dokonce snažil vyhnout. Oba bojovníci si vyměňovali hlavně pěsti, což jako by více unavovalo Diaze. 

Rozhodčí nakonec těsně určili, že Conor McGregor byl během duelu aktivnější
Rozhodčí nakonec těsně určili, že Conor McGregor byl během duelu aktivnější

Irský bouřlivák působil energičtěji a byl útočnější, i když se několikrát dostal pod razantní tlak. Zvlášť, když jej Diaz tlačil do pletiva a sázel rány zblízka.

Do nejtěžšího okamžiku se McGregor dostal na konci zápasu. Američan jej srazil na zem, ale už neměl dost času, aby zvrátil výsledek zápasu. Verdikt rizhodčích zněl: 48-47, 47-47, 48-47 ve prospěch Conora McGregora.

„Chcete-li pokračování, tak jedině ve váze do 155 liber (70 kg),“ reagoval bodový vítěz souboje, který se odehrál v divizi do 77 kg, na otázku možného třetího dějství americko-irského klání. „Udělejme trilogii, ale jen podle mých podmínek,“ dodal rezolutně. 

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud