9. listopadu 2016 • 18:10

Krasavec v kleci a český MMA talent Petrášek o přípravě: Dřina a litry potu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už měl nakročeno do UFC, největší MMA organizace světa, ale svůj lednový zápas s maďarským protivníkem prohrál a vysněný podpis se mu vzdálil. Nyní se Miloš Petrášek po téměř roce vrací do klece znovu a na svého soupeře se cítí připravený. "Jestli jsem na něco připravený v téhle fázi mého života, tak je to tenhle sobotní zápas, zkouška, na kterou jsem se učil a jsem odhodlaný ji složit na výbornou," vyřídil fanouškům na své facebookové stránce. Zápas ho čeká v sobotu v Dobříši v rámci GCF 36: FIGHT NIGHT, soupeřem mu bude Polák Michal Bobrowski.



V lednu si aktuálně největší talent českého MMA připsal teprve druhou porážku ve své profesionální kariéře. Ve druhém kole podlehl na zemi Maďarovi Csabo Hoczovi. Téměř rok se pak připravoval, aby se další porážka neopakovala. V sobotu se postaví proti polskému bijci Bobrowskimu. Pokud vyhraje, mohl by se znovu podepsání vytoužené smlouvy přiblížit.

Jeho soupeř ovšem nedá zápas zadarmo, na duel se připravoval ve Spojených státech mimo jiné také s Jon Jonesem, bývalým šampionem UFC v polotěžké váze.

Ani Petrášek však svou přípravu nepodcenil. "Na zápas jsem se připravoval poctivě už od srpna, začal jsem na Gladork Campu, byl jsem v OFA na Slovensku a trénoval ve většině českých gymů jako je Pro7sport, Primmat gym, Penta gym, Hummer fitness, Kutil gym, Spejbl gym, Goodluck gym a v neposlední řadě MMA Poděbrady, kde jsem se zápasením záčínal," vyjmenoval svou přípravu český bojovník.

"V sobotu hodlám potvrdit dřinu, litry potu, hodiny a hodiny tréninku, které mě tahle příprava stála," slíbil svým fanouškům na své facebookové stránce. V sobotu se kromě svého zápasu bude soustředit i na svého bratra Ondřeje, který také bude zápasit.

Miloš Petrášek se do podvědomí fanoušků dostal kromě svých dovedností v kleci také svou vizáží. Fanynky ho považují za nejkrásnějšího českého sportovce a k MMA díky tomu přitáhl i fanynky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud