10. listopadu 2016 • 20:55

New York uvidí historický boj MMA. Stanu se nesmrtelným, hlásí McGregor

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v noci ze soboty na neděli ho čeká jeden z nejzajímavějších zápasů v historii. Irský bojovník MMA Conor McGregor bude bojovat o svůj druhý pás mistra UFC, což se zatím nikomu jinému nepodařilo. Pokusí se o něj obrat šampiona lehké váhy Eddieho Alvareze a slíbil: "Tohle je moje životní dílo, jsem připravený. Fanoušků předvedu jejich show."



Pokud v sobotu večer vyhraje, stane se historicky prvním MMA bojovníkem pod hlavičkou UFC, který kdy držel dva mistrovské pásy ze dvou váhových kategoriích. Už má pás v pérové váze, nyní chce dobýt tu lehkou. "Zvládnu to všechno," slíbil fanouškům na otevřeném tréninku.

Conor McGregor na otevřeném tréninku před zápasem
Conor McGregor na otevřeném tréninku před zápasem

Galavečer bude probíhat v Madison Square Garden, souboj v MMA uvidí New York úplně poprvé. Teprve letos tam totiž přestal platit zákaz smíšených bojových sportů a hned první akcí bude prestižní souboj o titul. "V sobotu večer se stanu nesmrtelným. Udělám něco, co nikdo přede mnou, vyhraju druhý pás a zvednu ho nad hlavu. Pro mě to znamená všechno," vyřídil McGregor newyorčanům.

Ve středu se v hale předvedl během otevřeného tréninku. Bez povšimnutí nenechal ani basketbalový koš, který musel vyzkoušet. A trefil se hned napoprvé. Oproti poslednímu otevřenému tréninku, kde se zamračeně soustředil pouze na odvetu s Natem Diazem, byl nyní plný irský drsňák úsměvů a srandiček. Ochotně pózoval fotografům a rozdával autogramy fanouškům.

Hey @NYKnicks, you guys need one more tonight? We know a guy 👀 @TheNotoriousMMA #UFC205 #UFCNYC

Video zveřejněné uživatelem ufc (@ufc),Lis 9, 2016 v 9:53 PST

Titulový zápas ovšem nepodceňuje. "Cítím, že to zvládnu mnoha způsoby. V hlavě si mohu malovat mnoho obrazů v mnoha stylech. Jen se podívejte na mé předchozí zápasy. Každý boj byl jiný, každý úder i přístup. To je důvod, proč nikdo z nich nemůže přijít na to, jak mě dostat."

A na otázku, jak vidí sobotní duel vzkázal stručně: "Jedno kolo. KO."

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud