16. listopadu 2016 • 22:00

Nejlepší česká MMA bojovnice se chystá na zápas. Příprava je tvrdá, říká Pudilová

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat na domácí scénu. Nejlepší česká MMA bojovnice Lucie Pudilová se po soubojích v zahraničí představí v Plzni. Na příbramskou zápasnici čeká zápas na tradičním galavečeru Souboj Titánů, který se koná v sobotu 19. listopadu. "Mám radost, že se mohu představit po delší době taky v naší republice a šanci potěšit své fanoušky," raduje se Pudilová.



Česká bojovnice se naposledy představila v září na finském turnaji proti domácí Eevě Siiskonenové, kterou porazila ve druhém kole na armbar. Pudilová v současné době několikrát denně polyká tréninkové dávky od svého trenéra Ladislava Erdélyiho a připravuje se na další soupeřku. "Příprava je tvrdá, ale to už patří k mému životu. Snažím se v ní odevzdat maximum, abych byla na zápas co nejvíce připravená," říká.

Soupeřkou jí bude Alexandra Buch. Zkušená šestatřicetiletá německá zápasnice se ve světě MMA pohybuje již sedm let a na svém kontě má 13 soubojů z toho v 8 z nich odešla jako vítěz. "Soupeřka je velmi zkušená a souboj s ní bude náročný. S tím však počítáme, v současné situaci už není lehké soueřky. Alexandru jsme si trochu nastudovali, ale soustředíme se hlavně na sebe," okomentoval sokyni Lucie Pudilové trenér Erdélyi.

Pudilová, jenž se po svém posledním vítězném zápase ve Skandinávii přibližuje jako první Češka vysněné UFC, může 19. listopadu v Plzni udělat další krok ke svému cíli. "Doufám, že za mnou dorazí co nejvíce fanoušků a kamarádů. Plzeň není od Příbrami daleko, tak věřím, že mě za vítězstvím požene i jejich podpora," uzavřela.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud