30. května 2017 • 17:10

Pudilová hlásí návrat do klece. V UFC se utká s jihokorejskou bojovnicí

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jediná Češka v nejprestižnější MMA organizaci světa zná svou další soupeřku. Lucie Pudilová se během návštěvy Las Vegas setkala také s manažery UFC a dozvěděla se termín příštího zápasu. V červnu se postaví do oktagonu proti sedmadvacetileté Ji Yeon Kimové z Jižní Koreje, hlavním tahákem večera pak bude souboj mezi Holly Holmovou a Bethe Correiou.



V březnu smolně prohrála se Švédkou Linou Länsbergovou a po kontroverzním rozhodnutí rozhodčích její zápas řešil téměř celý svět. A ačkoliv většina nových bojovníků čeká na další zápas kolem půl roku, Pudilová se do oktagonu podívá už v červnu.

Dvaadvacetiletá rodačka z Příbrami na zápas odcestuje až do Singapuru, kde vyzve jihokorejskou MMA bojovnici Ji Yeon Kimovou. Neporaženou zápasnici čeká s Pudilovou úplně první zápas pod UFC, po vstupu do profesionálního MMA si připsala dvě remízy, od té doby drží šňůru šesti výher. Polovinu z výher vyhrála v boji na zemi, knockoutem ukončila zápas jednou.

"Soupeřka je kvalitní bojovnice. Získávala zkušenosti především v asijských zemích, je zvyklá na podnebí a dlouhé časové přesuny. Naše Lucka bude ale připravena, neletíme se tam válet a tahat po kleci," věří trenér Ladislav Erdélyi.

Lucie Pudilová má rovněž šest výher, kromě nich dvakrát prohrála, obě prohry s jednou soupeřkou – Länsbergovou. Zápas s Kimovou tak bude jejím druhým vystoupením na UFC a už nyní se věnuje přípravě naplno.

„Dnes v lese udělala Lucka na výběhu časový rekord. Co vím, tak se to za ta léta nepodařilo ani žádnému z kluků od nás,“ prozradil Ladislav Erdélyi na facebooku, kam pravidelně umisťuje informace o jejich trénincích.

Samotná Pudilová se těší. "Po návratu z Las Vegas mám skutečně napilno, ale tenhle kolotoč je můj život. Mám to ráda a těším se. Udělám všechno proto, abych poprvé vyhrála v UFC a potěšila fanoušky," přiznává před zápasem česká bojovnice.

Lucie Pudilová byla po prohře viditelně zklamaná
Lucie Pudilová byla po prohře viditelně zklamaná

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud