27. června 2017 • 15:20

Den, kdy nic nevyšlo! Bojovník MMA si zlomil kotník, pak mu odsunuli i židli

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl na kontě čtyři výhry v řadě a patřil mu pás lehké váhové kategorie v Bellatoru - po UFC druhé největší organizaci MMA ve Spojených státech. Na svůj zápas proti Brentu Primusovi, který se konal v sobotu v New Yorku, však bude Michael Chandler vzpomínat dlouho a určitě ne dobrém. V první minutě hned prvního kola totiž špatně došlápl a zlomil si kotník, přestože se snažil v zápase pokračovat, nechal sudí raději zavolat lékaře, který ho už k zápasu nepustil. Aby to však nebylo málo, při ošetřování si nevšiml, že mu rozhodčí uklidil židli, a když se chtěl posadit, tak upadl.



Loni v lednu dokázal Michael Chandler už podruhé ve své kariéře vyhrát titul Bellatoru v lehké váhové kategorii. V listopadu ho dokázal obhájit proti vyzyvateli Bensonu Hendersonovi a v červnu ho čekala druhá obhajoba.

Tu si za rámeček určitě nedá. Hned v první minutě ostře sledovaného zápasu totiž špatně došlápl a zlomil si kotník. A jelikož je to bojovník v pravém slova smyslu, v zápase zkusil pokračovat i dál.

Zranění si však všiml soupeř a svými kopy se na jeho kotník zaměřil. Po další minutě si rozhodčí všiml, že Chandler špatně došlapuje a zápas raději přerušil, aby zavolal lékaře. Ten se po chvíli rozhodl zápas ukončit a Chandlera do něj už zpět nepustit.

VIDEO: Podívejte se smolný moment se židlí:

Americký bojovník však začal okamžitě protestovat, kvůli prohře by totiž přišel o titul. Ze židle, na které do té doby seděl, tedy vstal a snažil se zvrátit verdikt lékaře. Mezitím však rozhodčí nepozorovaně uklidil židli, na kterou se chtěl Chandler po chvíli znovu posadit, a tak spadl až na zem. Lékař nakonec své rozhodnutí nezměnil a jednatřicetiletý bojovník o svůj titul přišel.

V New Yorku se v rámci galavečera Bellator 180 předvedl také legendární Fjodor Jemeljaněnko, který nestačil na Matta Mitrioneho a prohrál knockoutem. Hlavním zápasem večera pak bylo klání mezi dvěma bývalými bojovníky z UFC Chaelem Sonnenem a Wanderleiem Silvou. Na body vyhrál Sonnen.

Michael Chandler si během zápasu zlomil nohu
Michael Chandler si během zápasu zlomil nohu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud