Ondřej Němec
5. července 2017 • 11:36

Velká show! Pudilová, Vémola, Reinders na finále MČR amatérské MMA

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Akce velikého formátu. Na finálový večer amatérského mistrovství ČR v MMA dorazily jedny z největších českých hvězd tohoto sportu. Jako například Lucie Pudilová, André Reinders či Karlos Vémola, ten navíc prozradil, v kolikátém kole sejme svého příštího soupeře.



Tahle akce měla grády. Finále mistrovství českých amatérů v MMA byla show v mimořádném stylu. Nechyběly tvrdé souboje, krásné ženy a veliké hvězdy.

Pozdravit mladé zápasníky přišla i Lucie Pudilová, jediná Češka, která válčí v nejslavnější soutěži smíšených bojových umění UFC. Tu moderátor Zdeněk Ledvina překvapil otázkou „Jak to děláš, že i při tvrdých trénincích vypadáš tak žensky?“ Pudilová nevěděla, jak na otázku reagovat a přiznala „To mě úplně zaskočilo. Tak nevím…“ začala se usmívat. „Souboje jsou tu krásný. Těším se na další zápasy,“ dodala hrdinka MMA.

Dalším velikým jménem večera byl Karlos Vémola. První česká persóna na půdě UFC. V prosinci jej čeká střet s Petrem Ondrušem. Oba se vydatně špičkují na sociálních sítích. I na této akci Vémola nezapomněl souboj zmínit. „Stopnu ho v prvním kole,“ řekl rázně. „Jako jsem řekl, že Monstra (Petr Kníže, pozn. redakce) stopnu ve třetím a Kuželu v prvním, tak to udělám. Stopnu ho v prvním kole.“ Vémola také pokládal několika zápasníkům a trenérům otázky a stal se tedy spolumoderátorem večera. Z akce ale musel odejít dřív. Celý sál se s ním v tu chvíli rozloučil dunivým potleskem.

Na akci nemohl chybět André Reinders, neb v zápasech nastupovalo několik bojovníků z jeho týmu Reinders MMA. „Celý náš tým je jedna velká rodina, která drží při sobě, vzájemně se podporuje a tvoří jeden z nejsilnějších týmů na amatérské scéně. Tvoříme pevné základy,“ řekl po skončení zápasů nadšený Reinders.

Lucie Pudilová, česká zápasnice v UFC
Lucie Pudilová, česká zápasnice v UFC

Večer však nabídl hlavně perfektní souboje. Mezi nejvýraznější patřil titulový zápas ve váhové kategorii do 65 kilogramů mezi Jakubem Tichotou z Hanuman Gymu Praha a Tomášem Kačírkem z Reinders MMA. Přesnější a úspěšnější Tichota soupeře ukončil údery před časovým limitem. Další velká bitva se odehrála mezi Dzianisem Turlaiem z Penta Gymu a Peterem Gabalem z Hanuman Gymu. Perfektní výměny přesných tvrdých úderů v postoji. Na základě rozhodnutí bodových rozhodčích se stal vítězem Peter Gabal. A v jednom z nejnapínavějších soubojů večera porazil Zdeněk Holub z Reinders MMA zkušeného Pavla Plešince z Atom gymu Plzeň a stal se mistrem republiky v polo těžké váze do 93 kg.

Před titulovými zápasy zazpívala českou hymnu Kamila Nývltová. Zpívala skvěle. Právem se jí tak dostalo velikého aplausu. Na akci bylo opravdu mnoho krásných žen. Sexy oktagon girls měly totiž silnou konkurenci i v publiku.

Hlavní moderátor Zdeněk Ledvina akci moderoval originálně a vtipně. Dokázal dobře využít zkušenosti zápasníka. Původně se velké finále mělo konat ve Žlutých lázních, ale kvůli počasí byla událost přesunuta do kongresového sálu pražského hotelu Olšanka. A bylo znát, že by otevřená pláň Žlutých lázní byla lepším místem, protože Olšanka byla doslova napěchovaná. Nebylo se čemu divit, show amatérů byla provedena velmi profesionálně.  

Výsledkový servis - MMAA Aréna Cup 2016/17 - Liga MMA

Mistr České republiky ve váze do 61kg – Petr Kindl Penta Gym Praha
Mistr České republiky ve váze do 65kg – Jakub Tichota Hanuman Gym Praha
Mistr České republiky ve váze do 70kg – Leo Brichta Hanuman Gym Praha
Mistr České republiky ve váze do 77kg – Jan Fajk Hanuman Gym Praha
Mistr České republiky ve váze do 84kg – Pavel Simandl Reinders MMA
Mistr České republiky ve váze do 93kg – Zdeněk Holub Reinders MMA

Vložené soutěže
Nejlepší bojovník napříč váhovými kategoriemi – Jakub Tichota Hanuman Gym Praha
Nejúspěšnější klub/trenér sezóny 2016/17 – Petr Macháček Hanuman Gym Praha

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud