11. září 2017 • 10:00

Ajťák v kleci: Fanynky z něj šílí, v soupeřích vzbuzuje děs

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Znalci tuzemského MMA označují Leoše Brichtu, za jeden z největších talentů, jaký v Česku máme. On sám se podobným nálepkám nebrání. „Mám v sobě určitě potenciál dosáhnout v MMA nějakých výsledků. Teď je jen na mě, zda se to doopravdy povede, já pro to každopádně udělám všechno,“ slibuje urostlý blonďák. 



Díky své postavě a atraktivnímu bum bum stylu, kdy soupeře zasype sprškou tvrdých ran a snaží se ho, co nejrychleji knockoutovat, si ho oblíbili nejen fanoušci MMA, ale také pěkná řádka fanynek. K jejich smůle, ale tenhle devatenáctiletý hezoun všem ženám vzkazuje: „Moje přítelkyně je nejlepší ženská na světě. A pro jistotu jsem si její jméno nechal velkými písmeny i na žebra, aby to všem bylo jasné.“

Vedle přítelkyně je jeho největší podporovatelkou maminka. „Mamka na moje turnaje chodí, ale jakmile jdu zápasit já, tak se odchází projít, aby se nemusela koukat, jak jí mlátí syna,“ směje se Brichta. Ostatně maminka byla hlavním důvodem, proč se mladý zápasník rozhodl vrátit do školy a dokončit si svá studia. „Bude ze mě brzo certifikovaný ajťák,“ dodává Brichta.

Český MMA bojovník Leoš Brichta
Český MMA bojovník Leoš Brichta

Ten je teď v plné přípravě, protože 12. Října ho čeká zatím největší turnaj jeho profesionální kariéry. V pražském Podvinném Mlýně bude součástí nejlépe obsazeného turnaje za poslední roky – GCF 41 – Night of the Legends.

„Je pro mě největší poctou, že mohu zápasit na turnaji, kde se budou loučit největší legendy tuzemské MMA scény, jako je Michal Hamršmíd, můj trenér Pepa Gorila Král a spousty dalších velkých jmen. Všem slibuju, že dám do svého zápasu úplně všechno, a že se všichni diváci budou skvěle bavit,“ zve na říjnový turnaj jedna z budoucích hvězd českého MMA.

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud