Ondřej Němec
31. října 2017 • 14:39

Největší událost v dějinách českého MMA se blíží! O2 arena se otřese v základech

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Den D. Právě tím bude pro české bojové sporty 7. prosinec 2017. V O2 areně se totiž uskuteční největší galavečer v historii českého MMA. K vidění budou zápasy těch nejlepších tuzemských bojovníků. Do klece nastoupí Patrik Kincl, Petr „Monster“ Kníže, Viktor Pešta, Jaroslav „Jubox“ Pokorný, Matouš Kohout a mnozí další. Premiéru v kleci navíc zažije skvělá česká kickboxerka Sandra Mašková. Vrcholem večera bude válka gigantů, Petra Ondruše a Karlose Vémoly.



To tu ještě nebylo! Ještě nikdy nedostalo české MMA možnost předvést se před tolika diváky. Poprvé bude v O2 areně středem pozornosti oktagon. V osmihranné kleci předvede své kvality v rámci obřího galavečera XFN 6 valná většina z nejúspěšnějších tuzemských bijců.

Největší současná hvězda českého MMA, perfektní bojovník a velký showman, Patrik Kincl nastoupí v zápase, který možná rozhodne o jeho vstupu do americké ligy snů UFC. Kincl však zatím nezná soupeře. „Rád bych třeba nějakého veterána z UFC, nebo někoho známějšího pro české publikum. A budu se o tom radit i se svými fanoušky přes sociální sítě,“ prozrazuje v nedávném rozhovoru pro deník Sport osmadvacetiletý fighter.

Šampión těžké váhy Viktor Pešta vyzve dalšího soupeře ze světové špičky.

Veliký talent, kterého si všiml i Floyd Mayweather a přijal jej do své stáje bojovníků, uzbecký rodák, Makhmud Muradov, se představí v posledním zápase v České republice.

Ve střetu generací se potkají zkušený ničitel Petr „Monster“ Kníže a mladý dravec David Kozma.

VIDOE: Podívejte se na sestřih z XFN 5 v Pardubicích

XFN 6 však čeká i velký debut. Ve svém prvním zápase v kleci se objeví vítězka Světových her kickboxerka Sandra Mašková.

Bezesporu nejočekávanějším duelem bude souboj velikánů. Několikanásobný mistra světa v kickboxu Petr Ondruš se totiž utká s Karlosem Vémolou, prvním Čechem, který se probojoval do UFC. „Bude to rychlý proces. První kolo, technické K.O.“ slibuje nekompromisní výhru Vémola.

O tom, proč je MMA tak úspěšným sportem, že si může dovolit pozvat fanoušky do největší sportovní haly v Čechách, promluvil Petre Kareš, promotér XFN. „Jedná se o sport 21. století. Žijeme ve složité době. Válka podle pravidel je vhodnou katarzí této komplikované situace, proto je MMA tak úspěšné, zábavné a strhující,“ tvrdí Kareš, sám úspěšný kickboxer. „Celý svět se může učit od zápasníků, kteří si na konci souboje podají ruce. Může se inspirovat nebo něco nového naučit. Organizace XFN přivádí do O2 areny nejen ty nejlepší zápasníky, ale i jedny z nejlepších sportovců naší země.“

Vstupenky na XFN 6 v O2 areně ZDE>>> 

Tváří v tvář: Karlos Vémola a Petr Ondruš
Tváří v tvář: Karlos Vémola a Petr Ondruš

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud