Ondřej Němec
28. listopadu 2017 • 04:45

To je masakr! Bouřlivák Řepka zkrotl v oktagonu s bojovníkem Kinclem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Řepka v kleci. Poprvé v životě si známý fotbalový rebel Tomáš Řepka vyzkoušel sparing v oktagonu. Jeho trenérem byl nejlepší český MMA bojovník ve velterové váze Patrik Kincl. Ač se celá akce nesla v přátelském a veselém duchu, bývalému obránci Sparty bylo brzy jasné, že smíšená bojová umění jsou jedním z nejtěžších sportů vůbec. „Je to šílený! Klobouk dolu před Patrikem. Není to legrace,“ zhodnotil čerstvý zážitek Řepka. 



Z trávy na tatami. Výměna sportů v podání Tomáše Řepky a Patrika Kincla byla skutečně mimořádnou událostí. Zatímco osmadvacetiletý bojovník předvedl na hřišti překvapivě dobrý výkon. V MMA tělocvičně slavný fotbalista brzy uznal, že jej náročnost tréninků zaskočila.  

Podívejte se, jak Řepka dostal zabrat v oktagonu! S Kinclem prožil zátěžový test
Video se připravuje ...

Kincl byl v roli trenéra i glosátora celého tréninku. „Tak není to fotbal, že?“ komentoval například s humorem Řepkovo první zadýchání.

„Masakr!“ neskrýval překvapení fotbalový matador. „Fakt je asi lepší to rozhodnout hned na začátku, než tam být třikrát pět minut, co Patriku?“

„Jo, nebo to vzdát hned na začátku,“ reagoval pořád dobře naladěný Kincl.

Svému svěřenci se i snažil trochu oplatit dril na hřišti. „Jako Bruce Lee! Chce to rychlost,“ zněla jedna z rad vtipálka Kincla.

„Já jsem si vždy myslel, jako fotbalista, že dřeme, makáme, je to hrozná lopota. Ale když mám možnost to porovnat, tak to je prostě nesrovnatelný,“ uznal bývalý stopper Sparty.

„Já musím říct, že jsem fotbalisty měl vždycky za takový ubrečený holky… a ono je to ještě horší,“ vtipkoval opět Kincl. „Ale vážně... Je vidět, že máš srdce. I když to nejde, není dech, jdeš dopředu. Super!“ dodal uznale.

Jak si vedl Patrik Kincl při fotbalovém tréninku s Tomášem Řepkou? Více čtěte ZDE>>>

Tomáš Řepka těžce oddychoval během tréninku MMA se zápasníkem Patrikem Kinclem
Tomáš Řepka těžce oddychoval během tréninku MMA se zápasníkem Patrikem Kinclem

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud