8. prosince 2017 • 16:35

Z tělocvičny mezi hvězdy O2 areny. Drobné chyby tam byly, hodnotil Kincl

Autor: pav, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velterová váha patří na české MMA scéně především Patriku Kinclovi. Královéhradecký bojovník potvrdil svou velkou formu v jednom z hlavních zápasů XFN 6, kde v prvním kole na technický knokaut vyřídil Brazilce Vitora Nóbregu. Po zápase ocenil především skvělou diváckou kulisu, galavečeru totiž přihlíželo sedm a půl tisíce diváků.



Kincl stihl svým fanouškům udělat radost ještě před zápasem, do oktagonu jej totiž za zvuků pecky Where Is My Mind od Pixies doprovodily čtyři nemocné děti, které podporuje nadace Kapka naděje. S tou XFN nově spolupracuje. "Pořád se snažíme něco vymýšlet, pomáhat dalším. Příště se zase můžete těšit na něco jiného," nastínil osmadvacetiletý bijec s úsměvem.

Samotný boj pak byl jasnou záležitostí, Kincl Nóbregu ubil do konce prvního kola, a to i přes zranění nohy. "Spokojený jsem, až na tu rozseklou nohu, která mě teď na chvíli zabrzdí. Drobné chyby tam byly, ale jsem rád, že se mi podařilo vyhrát," prohlásil po zápase.

CELÝ FIGHT | Patrik Kincl vs. Vitor Nóbrega

CELÝ FIGHT Patrik Kincl vs. Vitor Nóbrega: Kincl nastoupil originálně, pak uspěl proti Brazilci
Video se připravuje ...

Galavečer XFN 6 sledovala nabitá O2 arena, bojovníky podpořilo sedm a půl tisíce fanoušků. "Já jsem začínal ve školních tělocvičnách a obecních domech. A teď jsem před sedmi tisíci lidmi v O2 areně. Co může být lepšího? Jsem rád, že mohu být u vývoje českého MMA, prohlásil pyšný vítěz předposledního zápasu večera.

Patrik Kincl si ještě před hlavním tahákem tipl výsledek zápasu svých dvou kamarádů, Petra "Pína" Ondruše a Karlose "Terminátora" Vémoly. "Stylově má navrch určitě Vémola," zhodnotil, a jeho tip byl nakonec správný, první čech v UFC vyhrál už na konci prvního kola na škrcení.

Kincl žasl nad diváckou kulisou. Jsem rád, že můžu být u vývoje českého MMA, hlásí
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud