5. října 2018 • 12:20

Žádná přestřelka, spíš bizár. McGregor přišel pozdě, Khabib odešel

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekaly se výbuchy emocí a slovní přestřelky, poslední tisková před očekávaným soubojem o titul šampiona UFC lehké váhy Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov ale proběhla úplně v klidu. Irský bouřlivák totiž dorazil o téměř půl hodiny později a neporažený Dagestánec odkráčel ještě před jeho příchodem. V jednu chvíli tak před novináři stál jen šéf organizace UFC Dana White…



Khabib Nurmagomedov seděl připravený za stolem, jeho soupeř ale stále nikde… „Je to naprostá neúcta,“ nechal se slyšet ruský bojovník, který patnáct minut odpovídal novinářům a pak se zvedl a odešel s tím, že na McGregora čekat nehodlá. Prý se musí věnovat svému programu, kterým bylo shazování váhy.

Duel s prostořekým Irem se prý pro Khabiba stal něčím víc, než jen titulovým zápasem. „Pro mě je to osobní. Tohle je největší zápas v historii UFC a zlomíme rekordy v číslech, ale pro mě to je osobní záležitost,“ prohlásil s tím, že všechny otázky budou zodpovězeny v sobotu.

„Conor si může říkat, co chce, stejně to nikoho nezajímá. V kleci uvidíme, kdo se bude smát naposledy,“ dodal Nurmagomedov, který také prohlásil, že rozhodně neplánuje McGregorovi podat ruku. Ani po zápase.

Conor McGregor se chystá ukázat něco ze svého umění, zatímco ho zpovídá jedna z moderátorek
Conor McGregor se chystá ukázat něco ze svého umění, zatímco ho zpovídá jedna z moderátorek

„Mezi námi nikdy nebude mír. Tady nejde jen o sobotní zápas, ale o něco víc. Když nemůžete cílit na mír, miřte mezi oči. Tohle nikdy neskončí,“ přisadil si pak Conor McGregor. Ten dorazil o 26 minut později, prý kvůli dopravní zácpě. Na tiskovou konferenci nakráčel v ležérních teplácích, tílku a čapce a v ruce s lahví „své“ whisky.

„Je zkamenělý strachem. Tak snad se ukáže aspoň na zápase,“ rýpl si do soupeře. „Toužím po jeho hlavě. Chystám se ho sníst zaživa. Nikdo v téhle hře není hladovější než já,“ vyhlašoval McGregor, který nemá pro svého soupeře ani drobet uznání, obzvlášť poté, co Rusovi připadly oba jeho mistrovské pásy… „Necítím k němu ani jednu pozitivní myšlenku,“ má jasno McGregor.

Ten se vrací do klece po téměř dvouleté pauze, ve které se vrhnul do boxerského ringu proti legendárnímu Floydu Mayweatherovi, v níž padl až v 10. kole. Nadcházející duel o pás mistra UFC v lehké váze by ale měl tenhle zápas překonat minimálně v počtu lidí, kteří si zaplatí za přímý přenos.

Zápas Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov sledujte v neděli kolem šesté hodiny ráno ONLINE na iSport.cz!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud