8. listopadu 2015 • 19:19

Ostuda! Spiknutí! Márquez jel jako Lorenzův bodyguard, zuřil Rossi

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Udělal všechno, co mohl, ale na desátý titul mistra světa v MotoGP Valentino Rossi nedosáhl. A po závěrečném závodě sezony ve Valencii měl jasno proč. „Je mi smutno, že se Márquez choval jako Lorenzův bodyguard,“ nařkl Ital ze špinavé spolupráce své dva soupeře. Jorge Lorenzo, který díky vítězství přeskočil Rossiho v konečném pořadí šampionátu o pět bodů, je přitom jeho týmový kolega.



„Dneska každý viděl jejich plán. Jsem z toho smutný a je to hodně špatná věc pro náš sport,“ nechal se Rossi slyšet po závodě, ve kterém se z poslední pozice na startu dokázal prokousat až na čtvrtou příčku. To ale bylo při Lorenzově triumfu málo…

Rossi musel startovat jako poslední kvůli trestu za incident s Márquezem ve Velké ceně Malajsie. A španělský závodník ležel devítinásobnému šampionovi v žaludku i v neděli. „Nechápu, proč jezdec Hondy dovolí vyhrát (závod) závodníkovi Yamahy. Doufám, že tohle chování se časem obrátí proti němu,“ zlobil se Ital.

Valentino Rossi před startem GP Španělska ve Valencii
Valentino Rossi před startem GP Španělska ve Valencii

„Lorenzo je velmi dobrý jezdec, bylo by pěkné bojovat s ním za rovných podmínek, ale řekl bych, že ani on nemůže mít z takového vítězství radost,“ pokračoval Rossi ve své litanii. Podle něj se Márquez choval jako Lorenzův bodyguard.

„Jsem z toho smutný,“ uvedl Ital, který je přesvědčený, že oba soupeři se proti němu „spikli, jako se to stává ve fotbale.“ (Rossi uváděl příklad údajně domluvené remízy Švédů s Dánskem na EURO 2004, která vyřadila Itálii).

„Dnešek byl zahanbující pro všechny, protože to bylo neuvěřitelné, Márquezovo chování je něco hodně špatného pro všechno, hlavně pro sport jako takový,“ přisadil si ještě Valentino Rossi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud