27. dubna 2015 • 04:56

VIDEO: Podívejte se, jak Landa boural. Díky, Anděli strážnej!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chybělo možná pár centimetrů a tragédie byla na světě. Zpěvák Daniel Landa ve 180 kilometrové rychlosti vylétl na Rallye Šumava Klatovy z trati, skončil sice mezi stromy, ale on i spolujezdec vyvázli bez zranění. „Je to někdy boj, ale stejně to milujem. Jsme oba celí, díky, Anděli strážnej...,“ svěřil se Landa na sociální síti Facebook.



Druhá etapa populární rallye pro něj přitom nevypadala zle, jenže v poslední rychlostní zkoušce přišel děsivý karambol. Navíc ve chvíli, kdy to nikdo nečekal, ani sám Landa. „Nikdy by mě nenapadlo, že se pár desítek metrů za takhle jednoduchou mírnou zatáčkou znovu narodíme,“ popisoval na sociální síti jezdec.

Zpočátku to vypadalo, že drsnou nehodu může závada na voze, to ale umělec popřel a přiznal svoji jezdeckou chybu. Nic to nemění na tom, že chybělo málo, a šlo mu o život.

VIDEO: Podívejte se nehodu Daniela Landy

Jak už v sobotu pro iSport řekl traťový komisař a pozorovatel Tomáš Králíček, měl Landa pořádnou kliku, že vše skončilo jen zničeným autem. „Důvodem, proč se radovat, je, že jsme celí,“ dodal zpěvák.

Po nehodě byl v úplné blízkosti karambolu právě jen Králíček, další lidé se ale dostali na místo během pár minut. K vidění tak byl i dojemný obrázek, kdy „bouráka“ Landu obdarovala natrhanou kytičkou malá holčička. Umělec i všichni kolem něj si pak mohli oddechnout, že drsná bouračka neměla tragickou dohru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud