12. března 2014 • 10:31

Schumiho manažerka potvrdila DOBRÉ ZPRÁVY: Objevují se nadějné náznaky!

Autor: ČTK, mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to potvrzeno – Michael Schumacher má stále naději! Poprvé po dlouhé době promluvila o stavu slavného závodníka jeho manažerka Sabine Kehmová, která doposud odmítala jakákoliv vyjádření kromě těch, které se nesly v duchu "no comment." Jenže teď potvrzuje: lékaři Schumachera pozvolna probouzejí a situace je povzbudivá!



"Nadále zůstáváme přesvědčeni, že Michael se probudí. Stále se u něj objevují malé, ale povzbudivé náznaky," potvrdila v tiskovém prohlášení Schumacherova dlouholetá spolupracovnice.

Kehmová také uvedla, že lékaři sedminásobného mistra světa formule 1, který si na konci minulého roku při pádu na lyžích těžce poranil hlavu, nadále pozvolna probouzejí z umělého spánku.

Po několika týdnech spekulací tisku je to vůbec první oficiální zpráva ze Schumacherova nejbližšího okolí. A hned nadějná. "Zároveň ale musíme zůstat trpěliví," dodala Kehmová s dodatkem, že léčba bude ještě dlouhá a náročná.

Pětačtyřicetiletý Schumacher leží v nemocnici v Grenoblu od konce minulého roku, kdy upadl při lyžování v neupravené části sjezdovky v Méribelu, absolvoval už dvě operace mozku. Na konci ledna ho lékaři začali probouzet a postupně snižovat dávky léků, které udržují legendárního jezdce v umělém spánku.

Michael Schumacher v počátcích své kariéry ve formuli 1
Michael Schumacher v počátcích své kariéry ve formuli 1

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud