17. srpna 2012 • 14:00

SOUTĚŽ: Olympijské holínky už mají své majitelky!

Autor: iSport.cz, bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympiáda skončila, medaile jsou rozdány – a stejně tak už znají své majitele dva páry originálních holínek, které jste mohli získat v exkluzivní soutěži iSport.cz! Olympijskou obuv od firmy ALPINE PRO, kterou česká výprava v Londýně zaujala celý svět, vyhrály dvě čtenářky.



Dvěma šťastnými výherkyněmi, které se podobně jako čeští olympionici budou moci pochlubit holínkami z české kolekce, jsou Jitka Veselá a Hedvika Durčeková.

Obě čtenářky iSport.cz správně odpověděly na soutěžní otázku, ve které jsme se ptali, který český sportovec na Hrách v Londýně jako poslední vystoupal na stupně vítězů právě v této originální obuvi.

Nyní se podobně jako olympionici mohou obě dámy radovat. Sice ne z medaile, ale z jedinečných holínek od firmy ALPINE PRO s motivem v národních barvách, který je inspirován dílem Dvoubarevná fuga od Františka Kupky.

Kulhavý si pro zlatou medaili ze závodu horských kol došel v holínkách, symbolu české olympijské výpravy
Kulhavý si pro zlatou medaili ze závodu horských kol došel v holínkách, symbolu české olympijské výpravy

Společnost ALPINE PRO připravila pro české reprezentanty v Londýně kolekci oblečení, která se skládá ze 33 artiklů. Barevné holínky se staly hitem léta a jsou již vyprodané. Další obuv, oblečení a doplňky z londýnské kolekce máte však stále možnost zakoupit na www.alpinepro-shop.cz

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud