Romana Barboříková
17. srpna 2016 • 04:54

Ten umí slavit! Dostál si při stříbrné párty zazpíval na dálku s mámou

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RIA | Na stupních vítězů si kajakář Josef Dostál zazpívat nemohl, skončil druhý. Vše si ale vynahradil při oslavách v Českém domě v Riu de Janeiro. Tam měl jako překvapení přichystané video, na kterém mu jeho máma Eva Emingerová zazpívala dvě jeho oblíbené písně. A on se přidal.



Česká sbírka olympijských medailí je zkompletovaná, včera do ní Dostál přidal stříbro. A to bylo potřeba také oslavit. I když jen symbolicky, protože čerstvý medailista pojede ještě na čtyřkajaku. V úterý večer proto dorazil Dostál do českého domu, kde čekalo pár desítek fanoušků. Přišel na pódium, cestou na něj si vysloužil velký potlesk. Pak se podíval na to, jak během jeho finálové jízdy fandili lidé v olympijském parku na Lipně.

A následovalo překvapení. Na obrazovce se objevila Dostálova matka, jazzová zpěvačka Eva Emingerová, která začala zpívat píseň Deana Martina Sway. A statný mladík si vzal mikrofon a přidal se. Za to si znovu vysloužil obrovský potlesk hned po skončení písně.

Josef Dostál si s chutí zazpíval
Video se připravuje ...

Na pódium přišli také tyčkaři Jan Kudlička , který skončil v pondělí na čtvrtém místě a Michal Balner   (sedmý). Převzali dary a mohlo přijít ještě jedno překvapení. Opět píseň, tentokrát od Louise Armstronga What a Wonderful World. Při jejím zpívání už měl ale Dostál trochu obtíž sladit se s mámou, takže chvílemi jen kroutil hlavou, ale svou snahu nevzdal. „Vážení a milí přátelé, to byla moje maminka, která mi dává občas pěkně zabrat. Ale já ji mám rád,“ komentoval to po konci songu.

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte zde >>

Josef Dostál a Jan Kudlička čepují pivo v České domě v Riu
Josef Dostál a Jan Kudlička čepují pivo v České domě v Riu

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud