15. dubna 2013 • 22:54

Tragédie v Bostonu zrušila zápas Jágrova týmu s Ottawou

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boston se zahalil do smutku. Po výbuchu v cíli maratonu, kde podle posledních informací zahynuly dvě osoby a víc než sto dalších bylo zraněno, došlo ke zrušení nočního hokejového utkání Bruins proti Ottawě Senators. Dres domácího celku oblékají Jaromír Jágr a David Krejčí, kapitánem klubu je slovenský obránce Zdeno Chára. Za Ottawu by nastoupil útočník Milan Michálek.



Informaci o zrušení zápasu, který měl začít v noci z pondělí na úterý v jednu ráno SEČ, umístil na twitter obránce Andrew Ference.

"Zápas je zrušen. Všem zasaženým přejeme vše nejlepší, buďte v pořádku," napsal kanadský zadák, který nastupoval i za České Budějovice.

"Zápas Boston Bruins s Ottawou Senators byl odložen, odehraje se v náhradním termínu, který bude ještě upřesněn. NHL vyjadřuje hlubokou účast všem zasaženým obrovskou tragédií," uvedli Bruins na klubových stránkách oznámení o zrušení zápasu.

„Nemám slov! Nevím, kdo to byl, jestli teroristi, nebo někdo jiný... Ale každý z nás na to má stejný názor, vůbec nemá cenu ho říkat... Je to hrozné," řekl v exkluzivním telefonickém rozhovoru pro deník Sport a portál iSport.cz útočník David Krejčí.

V utkání se z českých hráčů měli objevit ještě Jaromír Jágr na straně domácích, dres Senators obléká Milan Michálek.

Výbuch v cíli bostonského maratonu způsobil desítky zraněných a zatím nespecifikovaný počet mrtvých
Výbuch v cíli bostonského maratonu způsobil desítky zraněných a zatím nespecifikovaný počet mrtvých

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud