11. října 2015 • 17:25

Šťastný vítěz Stromský: Ještě že mi manželka řekla, ať ještě jedu

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už několikrát chtěl žokej Marek Stromský ukončit kariéru, ale díky zásahu manželky se i letos postavil na start Velké pardubické. A udělal dobře. S Nikasem totiž doběhl do cíle jako první a vychutnal si svůj první triumf. „Sám tomu nemůžu věřit. Celá sezona na prd a pak vyhraju Pardubickou,“ nemohl v cíli uvěřit jednačtyřicetiletý Stromský.



Závodit nechtěl a o startu na Velké pardubické vůbec neuvažoval. Jenže zakročila jeho žena. A bylo rozhodnuto. „Děkuji manželce, protože jsem chtěl skončit a ona mi řekla, ať jedu ještě Velkou pardubickou a pak ukončím kariéru,“ přiznal v cíli pro Českou televizi vítěz jubilejního 125. ročníku, že by takového úspěchu nedocílil bez manželčiny podpory.

Stromský se na Velké dočkal satisfakce, Nikase čeká spousta mrkve
Video se připravuje ...

„Sám tomu vůbec nemůžu uvěřit. Celá sezona byla na prd a pak vyhraji Pardubickou,“ zářil po skvělém finiši. „Je to fakt bomba,“ dodal Stromský.

Do cíle doběhl s desetiletým hnědákem Nikasem. „Dnes to všem vrátil. Taxis skočil perfektně, byl prostě suprový, nemám slov,“ chválil svého koně Stromský. Až za nimi skončili na druhém místě Ribelino s Pavlem Kašným a třetí byl favorizovaný Zarif s Josefem Bartošem.

Vítěz 125. ročníku Velké pardubické Marek Stromský dává pusu svým dětem
Vítěz 125. ročníku Velké pardubické Marek Stromský dává pusu svým dětem

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud