Romana Barboříková
29. září 2017 • 14:29

Kanoistka Fišerová na MS vzteky zahodila pádlo, pak měla problém s eskymákem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | Projela cílem a myslela si, že postup do finále jí kvůli padesátisekundové penalizaci za neprojetí branky utekl, a tak zahodila pádlo. Singlkanoistka Tereza Fišerová byla naštvaná už po včerejším finále kategorie C2 mix (jela s Jakubem Jáněm), kde kvůli trestným sekundám přišla o vítězství. Teď se jí ale vztek vymstil. Za pár vteřin se totiž převrhla a bez pádla nemohla dokončit eskymácký obrat.



Byla vytočená, vzteky i bouchla hlavou do lodi. „Furt jsem říkala, že když už tam ta kule je, tak nezmizí, už jsem tomu nevěřila,“ hlásila devatenáctiletá závodnice. A zahodila pádlo.

Pak ale přišlo něco, s čím absolutně nepočítala. „Když jsem dojela do cíle a viděl, že tam mám padesátku, byla jsem fakt naštvaná. Trochu nesportovně jsem zahodila pádlo, což se nedělá, vím to, ale v těch emocích jsem se neudržela. A vymstilo se mi to. Přišel nějaký proud, zvrhlo mě to a tím, že se neumím zvedat bez pádla, mi nezbylo nic jiného, než opustit loď,“ popisovala situaci.

To ale nebývá vždy jednoduché a bylo tomu tak i v tomto případě, kdy česká kanoistka zůstala pár vteřin pod vodou. „Po té jízdě jsem byla docela udejchaná a překvapilo mě, jak mě to zvrhlo, tak jsem dala jeden pokus rukama a pak už mi nezbylo, než se z té lodi nějak vyrvat. S tím, že jsem si odepla jen jeden kurt, kterým jsem zapásaná v lodi, a druhý jsem trochu vyrvala, protože jsem fakt nemohla dýchat.“

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud