29. července 2015 • 16:25

VIDEO: Obrovská vlna smetla surfaře. Jak tohle zvládl přežít?

Autor: pro
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

O velikém štěstí může hovořit surfař Nicolla Porcella. Při surfařských závodech na Tahiti sjížděl obří vlnu, ta ho ovšem sebrala a nešťastný surfař zmizel pod vodou. Z hrůzně vypadající situace se ale nakonec dostal po svých. "Po dni, kdy jsem se oženil, je to nejlepší den mého života," radoval se 27letý Ital.



Purcella spadl z prkna zrovna ve chvíli, kdy se nad ním osmimetrová vlna zlomila. On v tu chvíli zmizel pod ní. Vlna ho nekompromisně spláchla. Všichni zúčastnění byli jako opaření. Purcella naštěstí celou situaci přežil. Pár ran si přesto odnesl.

"Byla to ta nejnásilnější věc, co jsem kdy zažil. Byl jsem úplně zničený, odrazil jsem se od korálovitých útesů a byl jsem strašně dlouho pod vodou," popisoval surfař šílený okamžik.

VIDEO | Podívejte se, jak vlna smetla surfaře

"Naštěstí mě voda jednou vyhodila do vzduchu, takže jsem se mohl aspoň nadechnout, to mě drželo při životě. Jednou jsem dopadl i na dno, mám sedřená kolena, lokty i záda. Když jsem pak konečně zalapal po dechu, párkrát jsem si odplivl. Po celém tom hororu, jsem se zhluboka nadechl a zakřičel wow! Na víc jsem se nezmohl... ," oddechl si Purcela.

Ten to celé bere jako zkušenost do života. "Bylo to hrozné, ale nikdy jsem se necítil tak naživu, jako právě teď. Jsem strašně šťastný. Nejlepší den mého života byla má svatba. Tato událost je hned za ní," zakončil potlučený surfař.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud