Ivo Pospíšil
9. března 2016 • 04:30

Soukalová místo zpěvu udivovala u klavíru. Takhle hrála Smetanu!

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z NORSKA | Renesanční žena. Umí létat na lyžích, přesně střílet, vede Světový pohár v biatlonu a ve volném čase vám klidně zahraje Vltavu od Bedřicha Smetany. I taková umí být Gabriela Soukalová, která během návštěvy novinářů na hotelu ukázala své umělecké sklony za místním klavírem, který je součástí jednoho ze salonků. Podívejte se, jak jí to šlo...



V minulosti si už zazpívala na konci biatlonového mistrovství světa v Novém Městě na Moravě nebo na tiskové konferenci.

Spolu s ostatními muzikálně nadanými biatlonisty Lowellem Baileym či Jeanem Guillaumem Beatrixem dokonce nazpívala písně For your eyes only nebo Venus a právě hitem Venus pobavila před dvěma lety celou jídelnu biatlonistů v Oslu a donutila Darju Domračevovou k tanci.

Virtuoska Soukalová: Podívejte, jak vystřihla Smetanovu Vltavu
Video se připravuje ...

Nyní ale Gabriela Soukalová sama zasedla v norské metropoli za hudební nástroj a ukázala, že umí vedle zpěvu i hrát. Během novinářské návštěvy v hotelu Soria Moria, kde čeští biatlonisté bydlí, zasedla k místnímu klavíru, a po chvíli přemýšleni zahrála stylově klasiku – Vltavu od Bedřicha Smetany.

Všichni teď spolu s ní doufají, že stejně virtuózně dnes sestřelí všechny v individuálním závodě na 15 kilometrů. Na úterním tréninku se jí to dařilo bezchybně. „Na tréninku sestřelila čistě všech dvanáct položek, takže asi tak,“ pousmál se trenér Zdeněk Vítek.

Dnešní závod, ve kterém budou chtít Soukalová a spol. získat první českou medaili, začíná kvůli špatné předpovědi počasí už ve 13 hodin a ONLINE ho můžete sledovat zde »

Vše o MS v biatlonu čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud