15. února 2017 • 18:57

Koukalová dřela pro manžela. Chci si tě ještě užít, řekla po puse v cíli

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petr Koukal trpěl se svou ženou, když ve středu bojovala o další medaili na biatlonovém mistrovství světa v Hochfilzenu. Gabriela Koukalová nakonec v měknoucí trati a pod vysilujícím alpským sluncem vydřela stříbro ve vytrvalostním závodu a Koukal se tak v Rakousku zdrží o něco déle. V cíli opět proběhlo vřelé objetí zamilovaného páru a pusa za skvělou jízdu české biatlonové hvězdy.



Závodnicím ztěžovaly výkon skoro jarní podmínky a jedenáctistupňové teplo. "Mně bylo vedro, jen jak jsem jí fandil. Trpěl jsem s ní," řekl bývalý badmintonista. Během závodu šel na trať k servismanům, podávajícím pití. "Vzala si snad jen jednou. Doufal jsem, že si vezme víckrát, ale je velká holka. Asi jí to vyhovovalo," řekl.

Před startem viděl, že je jeho žena vystresovaná. "Říkala: To nepůjde, nestřílí mi to v těchhle závodech a všechno je špatně," popisoval, jak láteřila česká biatlonová hvězda. Manžela i okolí tím ale uklidnila, protože pak většinou podá velký výkon. "To bylo v pořádku. Kdyby říkala, že všechno je v pohodě, bylo by to divný," uvedl Koukal.

Stříbrná pusa! Gabriela Koukalová přijímá gratulaci od svého manžela Petra po závodě na 15 km
Stříbrná pusa! Gabriela Koukalová přijímá gratulaci od svého manžela Petra po závodě na 15 km

Koukalové slíbil, že ji jako v předešlých závodech obejme v cíli. "Když budeš mít medaili, tak počkám, jinak odjíždím," řekl a Koukalová mu odvětila, že další cenný kov zkusí přivézt. "Já si tě chci ještě chvilku užít," řekla mu. Koukal tak vyrazí na sobotní závod na 30 km na Jizerské padesátce později a v neděli se na MS vrátí.

Po třech individuálních závodech má Koukalová tři medaile - zlato, stříbro i bronz. "Má splněno napotřetí. Je to krásný. Radost je veliká," zářil Koukal a zároveň se svoji ženu snažil co nejrychleji odvést na regeneraci, protože byla po závodě nesmírně unavená.

Speciální příloha: Vše o MS v biatlonu 2017, Hochfilzen - čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud