17. února 2017 • 04:40

Moravcova manželka na tribuně trpěla, výbuch radosti vyděsil dceru

Autor: ivp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RAKOUSKA | Pořádný nervák prožívala na tribuně při vytrvalostním závodě na 20 km manželka českého biatlonisty Ondřeje Moravce. Na mistrovství světa byla fandit poprvé a hned byla svědkem stříbrného úspěchu, který měl dlouho i zlatý potenciál. „Byly to strašný nervy, ale všechno bylo úžasný,“ hlásila Veronika Moravcová.



„Atmosféra byla fantastická, závod taky,“ pochvalovala si manželka českého hrdiny dne Ondřej Moravce . „Po těch dvou pátých místech bylo jasný, že v něm něco je a že by to mohlo snad dopadnout. Čtyři nuly úplně fantastický,“ jásala Veronika.

Na krku stříbrná medaile, v náručí dcera Rozálie. Ondřej Moravec musel být spokojený.
Na krku stříbrná medaile, v náručí dcera Rozálie. Ondřej Moravec musel být spokojený.

Na podobné nervy, jako prožívala při manželově závodě, se prý ale zvyknout nedá. „Je to pořád stejné, možná ještě horší,“ pousmála se Moravcová, která měla na tribuně i třináctiměsíční dcerku Rozálii.

„Malá skoro celou taťkovu štaci prospala, akorát na tu poslední střelbu už byla vzhůru a rozplakala se, chudák, když jsme fandili. Prostě se lekla,“ popsala. Když jí čeští novináři připomněli, že mohla dceru poslat s tátou na stupně vítězů při květinovém ceremoniálu, přiznala, že jí to nenapadlo.

„Doufejme, že by se to třeba ještě mohlo v budoucnu splnit, ale když ne, tak myslím, že i tak je už stoprocentně splněno,“ měla jasno manželka stříbrného medailisty.

Speciální příloha: Vše o MS v biatlonu 2017, Hochfilzen - čtěte ZDE »

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud