28. prosince 2013 • 20:16

Soukalová s Moravcem skončili na stadionu Schalke šestí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Biatlonisté Gabriela Soukalová a Ondřej Moravec obsadili šesté místo v exhibičním závodu smíšených dvojic na stadionu fotbalistů Schalke v Gelsenkirchenu. Zvítězil domácí pár Laura Dahlmeierová, Florian Graf.



Čechy připravila před zhruba 40.000 diváků o lepší výsledek první část závodu, v níž kvůli špatné střelbě (10 chyb) obsadili poslední desáté místo. V druhé polovině, kterou byla stíhačka, se vedoucí ženě Světového poháru Soukalové a Moravcovi podařilo ztrátu na nejlepší alespoň částečně smazat.

Čeští reprezentanti nakonec zaostali za vítězi 53,9 sekundy. Němci získali největší podíl z dotace 156.000 eur díky tomu, že Graf hnaný fanoušky předjel v posledním okruhu vedoucího Ukrajince Andreje Deryzemlju, kolegu Oleny Pidhrušné. Na třetím místě skončila slovinská dvojice Teja Gregorinová, Jakov Fak.

Biatlonový Světový pohár se po vánoční pauze rozběhne 3. ledna v Oberhofu.

Biatlonová exhibice v Gelsenkirchenu (Německo): 1. Dahlmeierová, Graf (Něm.) 32:28,1, 2. Pidhrušná, Deryzemlja (Ukr.) -4,7, 3. Gregorinová, Fak (Slovin.) -16,5, ...6. Soukalová, Moravec (ČR) -53,9.

Biatlonová exhibice ONLINE >>>

Němečtí biatlonisté Florian Graf s Laurou Dahlmeierovou při exhibici na stadionu fotbalového Schalke 04 v Gelsenkirchenu.
Němečtí biatlonisté Florian Graf s Laurou Dahlmeierovou při exhibici na stadionu fotbalového Schalke 04 v Gelsenkirchenu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud