Ivo Pospíšil
15. února 2015 • 05:00

Soukalová jako Cher. V Oslu česká hvězda roztancovala celou jídelnu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vloni na stejném místě rozzářila konec Světového poháru, když zazpívala slavný hit Venus. A ani letos neudělala Gabriela Soukalová v norském Oslu výjimku. Po sobotní večeři stanula na hotelové terase spolu s biatlonisty Jeanem Guillaume Beatrixem a Lowellem Baileym, přičemž zapěla píseň The shoop shoop song od Cher. Efekt? Parádní. Hned polovina si šla zatancovat a druhá tleskala.



Nová lídryně Světového poháru Darja Domračevová se při prvních tóninách slavného songu zvedá od stolu, bouřlivě pumpuje rukama do vzduchu a později se s ní do tance pouští i ostatní v sále.

VIDEO: Soukalová roztancovala jídelnu

Přitom stačilo tak málo. Stačilo, aby se na terase jídelny v Oslu objevila Gabriela Soukalová, která spolu s Jeanem Guillaume Beatrixem a Lowellem Baileym přichystala všem biatlonistům po večeři v sále melodické překvapení. Zazpívala píseň od Cher – The shoop shoop song.

Úspěch se navíc dostavil hned o pár chvil později, kdy se polovina sálu zvedla k tanci a druhá alespoň u stolu tleskala.

Pro Soukalovou to nebylo nic nového, vždyť na tomto místě se stejnými biatlonisty zpívala i vloni. Tehdy to byla píseň Venus od kapely The shocking blue, s níž poté vystoupili i na slavnostním večeru při udělování Křišťálových glóbů.

K němu je sice v letošní sezoně ještě letos daleko, ale i tak se historie opakovala. Všichni aktéři včetně české reprezentantky si totiž ze zaplněného sálu vysloužili potlesk.

VIDEO: Jak Soukalová zpívala v roce 2014 píseň Venus od skupiny The shocking blue

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud