5. března 2015 • 20:32

SPORT MAGAZÍN: Jak Soukalová malovala zlatého parťáka Moravce

Autor: frc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Triumfální biatlonová exploze na mistrovství světa! Díky smíšené štafetě je tento sen od čtvrtka realitou. Hned za týden přitom přijde řada na další kvarteto s ambicemi na vítězství. Ženský tým, který už v Kontiolahti pozlatily Gabriela Soukalová a Veronika Vítková, drtí konkurenci. Ještě před šampionátem dámy zapózovaly při oblíbené činnosti pro páteční Sport Magazín.



Gabriela Soukalová je obsypána pastelkami a maluje ve sjezdu Ondřeje Moravce , reprezentačního kolegu a zlatého finišmana mix štafety, která se hned po prvním startu ve finském Kontiolahti opájí úžasným triumfem.

„Začátek jsem udělala podle fotky, se zbytkem si hraju sama. Vždy si takhle někoho vyberu a pak ho obdaruju,“ popisuje Soukalová, jež je známá svými sklony k umění.

Malování jí během sezony zabere dost času i v jiném ohledu. Každý den hned po probuzení totiž dodržuje rituál a nalíčí se. I takto se nechala zachytit před objektivem na závěrečném soustředění před MS ve slovinské Pokljuce.

A co nejlépe vystihuje ostatní dámy z favorizované ženské štafety, která letos pět startů ve Světovém poháru proměnila v pět umístění na pódiu, z toho třikrát na nejvyšším stupínku?

Jaké jsou kratochvíle letošní jedničky Veroniky Vítkové a stabilních členek Evy Puskarčíkové a Jitky Landové? Jak každé vyhovuje její úsek? A jak je dívky s flintou na zádech vidí navzájem? Nejen to se dočtete v pátečním Sport Magazínu.

Páteční Sport Magazín nabízí exkluzivní materiál s českými biatlonistkami Páteční Sport Magazín nabízí exkluzivní materiál s českými biatlonistkamiFoto Archiv Sport

Co další ve Sport Magazínu najdete?

Zahraniční fotbal: proč ani fotbaloví giganti nehrají jen „to svoje“?

Uniklo z Facebooku: Petr Švancara

Pavel Maslák : rozhovor s favoritem atletického HME

Vysoká hra Zdeňka Haníka: Láska jako herní činnost

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud