25. března 2015 • 22:52

Zrzka Soukalová! Přítel teď má novou holku, smála se

Autor: ČTK, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gabriela Soukalová se naučila striktně říkat "ne", aby se na příští biatlonovou sezonu připravila lépe než na tu letošní, která skončila středeční exhibicí v Břízkách v Jablonci nad Nisou. Tam se stříbrná medailistka z posledního nedělního závodu Světového poháru v ruském Chanty Mansijsku dostavila s novou vizáží. Místo blonďatých vlasů má na hlavě zrzavou barvu.



Po loňské úspěšné olympiádě Soukalová objížděla všechny možné akce, proto začátek nové sezony byl z její strany pomalejší. "Musela jsem se na to naučit navyknout a ke všemu se umět postavit. Kamkoliv přijedete, vždy se najde někdo, kdo vás pozná, kdo se chce vyfotit. Těší mě to, ale kolikrát bych radši někde vypnula a někam se schovala," řekla Soukalová v Jablonci.

Zrzavá Soukalová: Přítel teď má jinou holku
Video se připravuje ...

Už se prý ale naučila určit si priority, na příští sezonu se chce připravit důkladně. "Výsledky se samy nedostaví a člověk by měl umět si vytvořit podmínky pro přípravu. Bylo hodně těžké se naučit říkat 'ne', ale já jsem ráda, že to už umím," řekla.

O biatlonisty se chce letos lépe v tomto směru postarat i vedení týmu. "Snaží se nás krýt všichni, udělat maximum, aby nás ochránili," podotkla Soukalová.

Když měla vypíchnout nejhezčí moment sezony, měla hned jasno. "Světový pohár v Novém Městě na Moravě," prohlásila okamžitě se vzpomínkou na 100.000 fanoušků. "Ostatní biatlonisté z velmocí říkali, že by Světový pohár neměl být už nikde jinde, protože pak už žádný jiný nepřinese takovou radost," řekla.

Tahle generace se už nemusí opakovat, ví Moravec
Video se připravuje ...

Zrzavou barvu na vlasy si prý vybrala kvůli tomu, že jí přítel Petr Koukal říkal "Zrzečko" kvůli její pihaté tváři. "Říkala jsem si, že je dobré udělat změnu, a chtěla jsem to zkusit. A když mi Petr říkal 'Zrzečko', tak jsem mu k tomu chtěla dát důvod." vysvětlila s úsměvem.

Koukal sám je momentálně na turnaji v Indii a změnu viděl zatím jen na fotkách. "Jsem zvědavá, co řekne, až to uvidí naživo. Třeba si bude na chvíli  říkat, že má novou holku," smála se.

Po posledním závodu sezony si Soukalová užila závěrečný večírek v Chanty Mansijsku a užívat si bude také s přítelem na dovolené. Ale kde to bude, to neví. "Petr je tajnůstkář, čekám do poslední chvíle, kam pojedeme. Jen abych si nezabalila jen plavky a nejeli jsme do Grónska," žertovala.

Jaroslav Soukup, Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec v Břízkách na exhibici mistrovství České republiky
Jaroslav Soukup, Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec v Břízkách na exhibici mistrovství České republiky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud