Martin Hašek
6. dubna 2011 • 15:48

Hvězdná generálka krasobruslařů V Tesla Areně

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V poslední test před světovým šampionátem se pro elitní krasobruslaře proměnila exhibice Nebeské hrany, která se koná v pražské Tesla Areně 15. a 16. dubna. Pro většinu hvězd totiž bude start v Praze generálkou na mistrovství světa v Moskvě, kam se šampionát přesunul po tragédii v Japonsku.



Všechna esa potvrdila účast. Chybět nebude kontroverzní Američan Johny Weir, medailista z MS, který se nedávno veřejně přihlásil k homosexualitě. Svoje umění předvede i čínský pár Süe Šen, Čao Chung-po, olympijští vítězové, trojnásobní mistři světa.

Přijede mistryně Evropy Sarah Meierová, medailistka z OH i MS Sasha Cohenová i legendy minulosti - Slovák Jozef Sabovčík nebo Francouzka Surya Bonalyová. Hlavní hvězdou bude slavný Rus Jevgenij Pljuščenko, který se chce před olympiádou v Soči vrátit k závodní kariéře.

„Jako hostitel jsem rád, že všichni přijali pozvání a věřím, že uděláme dvě skvělé show. Zároveň to pro nás bude poslední příprava před mistrovstvím,“ říká nejlepší český krasobruslař Tomáš Verner.

Vstupenky na pražskou show jsou stále v prodeji v síti Ticketportal. Show začíná příští pátek ve 20.00, v sobotu v 17.30.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud