22. března 2016 • 21:20

Rychlobruslařka Erbanová hecuje Soukalovou: Líbí se mi tvůj glóbus

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Biatlonová královna Gabriela Soukalová neměla v letošní sezóně Světového poháru konkurenci. Ta by jí mohla přibýt a rovnou z domácích řad. „Docela dost se mi líbí ten tvůj velký glóbus,“ burcuje biatlonovou krásku rychlobruslařka Karolína Erbanová.



Sportovní všeuměl Karolína Erbanová se toho nebojí. Už v mládí soutěžně hrála hokej se stejně starými chlapci. Teď by česká rychlobruslařka ráda vyzvala nejlepší biatlonistku právě skončené sezony Gabrielu Soukalovou .

„Ti povím, ty ovály mě přestaly nějak bavit, pořád dokola. Tak jsem koupila běžky a hele, ono mi to docela jde,“ upozorňuje Soukalovou Erbanová.

Má se tedy nedávná držitelka tří malých a jednoho velkého křišťálového glóbusu pro nejlešpí závodnici SP v biatlonu obávat? „Asi se na tom sněhu příští sezonu uvidíme,“ smála se Erbanová.

Vzkaz pro Gabriela Soukalova

Zveřejnil(a) Karolina Erbanova dne 22. březen 2016

Soukalová okouzlila celý svět zimních sportů nejen svou krásou, ale i svými skvělými výkony v letošní sezoně. „Je to paráda, smekám před ní klobouk,“ řekl například bývalý český biatlonista Roman Dostál. „Finiš její stíhačky mě dojal až k slzám,“ netajila se bývalá biatlonistka Kateřina Holubcová-Jakešová.

Se slovy obdivu přišla i rychlobruslařka Erbanová. „Gratuluju k sezoně, byla fakt super,“ pochválila Soukalovou.

Šílenství kolem Soukalové! Pro její podpis přišly dva tisíce lidí
Video se připravuje ...

Soukalová zářila v červeném. Bude to hřát navždy, řekla s glóbem
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud