24. listopadu 2010 • 04:00

Sexy Vonnová: Tohle je můj Základní instinkt!

Autor: bb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO, VIDEO - Blonďaté vlasy vyčesané do drdolu, upnuté bílé šaty, odhalená stehna, sexy póza. Jen cigareta v ruce chybí. Ta by totiž k americké sjezdařce Lindsey Vonnové moc nepasovala. I tak však trojnásobná vítězka Světového poháru vypadá na titulní stránce speciální filmové edice magazínu ESPN téměř jako Sharon Stoneová ve filmu Základní instinkt.



Oblíbeným filmem sjezdařky Lindsey Vonnové je Gladiátor. „Jenže toho bych tu předváděla těžko. Ale při několika foceních mi říkali, že vypadám jako Sharon Stoneová, tak jsme s manželem přemýšleli, jaký je s ní dobrý film,“ vysvětlovala americká lyžařka.

Lindsey Vonnová jako Sharon Stone

Lindsey Vonnová si zahrála na Sharon Stoneovou a jakoby jí z oka vypadla
Video se připravuje ...

Nakonec tedy pro filmové vydání magazínu ESPN ztvárnila Catherine Tramellovou z filmu Základní instinkt a jako svůdná blondýna – a však se zkříženýma nohama – pronikla na titulní stránku časopisu.

„Musím připustit, že takhle nalíčená s účesem ve stylu devadesátých let a v bílých šatech vypadám trochu jako Sharon Stoneová,“ říkala dvojnásobná olympijská medailistka.

Není to poprvé, co se objevila na titulní stránce, její sjezdařská póza v předolympijském vydání Sports Illustrated pobouřila puritány.

Lindsey Vonnová v časopise Sports IllustratedFoto sportsillustrated.com

A ani plavkové vydání téhož časopisu se neobešlo bez poznámek. Ovšem dvě olympijské medaile otevřely půvabné sjezdařce v USA další dveře.

Po minulé sezoně si užila řadu procházek po červených kobercích, byla například na předávání cen pro country muzikanty, sama dostala ocenění časopisu Glamour.

V Evropě se zase nafotila v kožešinách pro Vogue a ve Vídni obtiskla dlaně a chodidla pro „Ulici vítězů“.

A nejenže kopírovala herečku jako pro ESPN, dokonce si zahrála v oblíbeném seriálu Zákon a pořádek, pro jehož záchranu založila i stránku na sociální síti Facebook.

„Když jsem se to dozvěděla, celá jsem se třásla, ale měla jsem úsměv od ucha k uchu,“ řekla o roli asistentky, která pomáhala hledat detektivům bloggera, jenž hrozil, že vyhodí do povětří školu.

V magazínu se vedle ní ve filmových rolích objevili i další sportovci. Basketbalista Baron Davis z LA Clippers si připomněl mládí a film Návrat do budoucnosti, hokejový brankář Ryan Miller i automobilová závodnice Danica Patricková si vybrali postavy z oblíbených komedií.

„Já mám se svou hrdinkou společné to, že je ženou, která dostala šanci na vysněnou práci v mužském světě,“ řekla Patricková.



Lindsey Vonnová v časopise Sports Illustrated
Lindsey Vonnová v časopise Sports Illustrated

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud