12. července 2011 • 11:46

Starší bratr Kličko: Teď chci Hayeho zničit já!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Vitalij Kličko chce zúčtovat s Davidem Hayem jednou pro vždy. Po porážce s Vladimirem Kličkem je starší bratr připraven vymazat britského bojovníka ze světa boxu. Je odhodlán porazit ho za jeho několikaleté posměšky právě vůči Vladimiru Kličkovi, který nedávno porazil Hayeho na body.



Ačkoliv Haye prohrál "jen" na body, v Hamburku to byl zcela jednostranný zápas, kterému dominoval Vladimir Kličko.

Haye se po zápase vymlouval, že mu zlomený malíček znemožnil podat lepší výkon. Ale celkově se jeho podprůměrné představení obhájit nedá. Jeho cíl porazit oba slavné bratry Kličky vypadal v ten večer jako neuskutečnitelný sen...

Haye se přitom poslední tři roky Vladimirovi vysmíval. Urážel ho. Nosil trička s obrázky, jak mu trhá hlavu apod. To mnozí považovali za vrchol drzosti, včetně staršího bratra Vitalije.

"David Haye je bez titulu, ale důvodem, proč chci proti němu bojovat, je to, že se mě osobně dotknul zlými slovy," uvedl Vitalij.

VIDEO: Takhle se Vladimir posmíval Hayemu

"Haye nemá žádný respekt k soupeři. Používá nevhodné výrazy vůči mně, bratrovi a mé rodině. Není to příjemné. Odpovědět mu mohu jedině tak, že ho pošlu k zemi. Pak se nebude moci vymlouvat."

Podle Klička se Haye neproslavil díky svým boxerským schopnostem, nýbrž velkohubými prohlášeními. „Bylo by skvělé, kdybych ho knokautoval. Pokud se opravdu zápas uskuteční, budu mít obrovskou motivaci. Chci ho poslat zpátky tam, kam patří,“ dodal Vitalij.

Jeho mladší bratr Vladimir si již stačil Hayeho za jeho drzé posměšky vychutnat ve videu, které následně umístil na Youtube. Ze soupeře si v tichosti utahuje a ukazuje obrázky, které „z Hayeho hrdiny dělají nulu“.

Vladimir Kličko slaví svůj trium
Vladimir Kličko slaví svůj trium

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud